0%
צפו

65% מהערבים תומכים בכניסת מפלגות ערביות לקואליציה

רוב בחברה הערבית בעד כניסת המפלגות הערביות לקואליציה. כך עולה הערב (שני) מסקר שפורסם בערוץ מכאן 33 ובחדשות הערב, כאן 11. עוד עולה מהסקר כי 57% מהחברה הערבית בעד המלצה על מועמד לראשות הממשלה

מערכת המחדש
אין תגובות
65% מהערבים תומכים בכניסת מפלגות ערביות לקואליציה
קרדיט כאן 11

רוב בחברה הערבית בעד כניסת המפלגות הערביות לקואליציה. כך עלה הערב (שני) מסקר ערוץ מכאן 33 וכאן חדשות. כשנשארו 57 ימים לבחירות, נראה שרבים בחברה הערבית תומכים גם בהמלצה על מועמד לראשות הממשלה. 

בחלוקה על פי מפלגות – תומכי הרשימה המשותפת עוקפים את רע"ם בתמיכה בכניסה לקואליציה.  94% מתומכי מפלגתו של מנסור עבאס לעומת 99% מתומכי איימן עודה ואחמד טיבי. מסקר של מכון המחקר סטאטנט, בראשות יוסף מקלדה, עלה עוד כי 79% מתומכי רע"ם בעד המלחמה על מועמד לראשות ממשלה, במשותפת 72% תומכים.

play-rounded-fill

נתוני הסקר:

 65% מהחברה הערבית בעד כניסת מפלגות ערביות לקואליציה. 30% נגד כניסה.

 57% מהחברה הערבית בעד המלצה על מועמד לראשות הממשלה. 34% נגד ההמלצה.

 70% מהחברה הערבית חושבים ששיעור ההצבעה עשוי להשפיע על מצב הערבים בישראל בצורה חיובית. 30% חושבים שלא ישפיע.

 65% מהחברה הערבית חושבים ששיעור הצבעה יכול להשפיע במידה כלשהי על המצב הכלכלי של החברה הערבית בישראל.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?

Hide picture