0%
"הישארו דרוכים"

הבולשת הפדרלית בארה"ב: קיבלנו מידע על כוונה לבצע פעולת טרור בבית כנסת

אזהרה מסתורית של הבולשת הפדרלית: היא מסרה כי ישנו "מידע אמין" על איום לבתי כנסת באזור, אך לא פירטה מהו. היא ביקשה "לנקוט בכל אמצעי הבטיחות כדי להגן על הקהילה והמתקנים שלכם". לפי הדיווחים לא מדובר בחשש לפצצה

מערכת המחדש
אין תגובות
הבולשת הפדרלית בארה"ב: קיבלנו מידע על כוונה לבצע פעולת טרור בבית כנסת

הבולשת הפדרלית בארה"ב, ה-FBI, פרסמה הערב (יום ה') אזהרה מסתורית-מעט לקהילה היהודית בניו ג'רזי. בהודעה שפרסמה הבולשת בטוויטר נכתב כי הגיע לידיה "מידע אמין על איום רחב" לבתי כנסת באזור, אך היא לא פירטה מעבר לכך על אופיו של אותו איום.

אנחנו מבקשים בזמן זה שתנקטו בכל אמצעי הבטיחות על מנת להגן על הקהילה ועל המתקנים שלכם. נשתף מידע נוסף בהקדם האפשרי.

הישארו דרוכים. במקרה חירום התקשרו למשטרה", מסרה הבולשת הפדרלית בציוץ. "אנו נוקטים צעדים אטקיביים לצד האזהרה הזו, בזמן שהחקירה נמשכת". ברשת ABC דיווחו כי גורמים במערכת אכיפת החוק שללו בפניה שהאיום שצוין באזהרת ה-FBI קשור בצורה כלשהי לחשש ממטען נפץ.

הגורמים הוסיפו כי המידע על האיום התקבל רק לאחרונה, וכי הרשויות החליטו כי הדבר הטוב ביותר לביטחון הציבור הוא לפרסם את דבר האיום כבר עתה.

לא ברור אם יש לכך קשר, אבל מוקדם יותר היום הודיע ארגון בשם "המכון היהודי לביטחון לאומי באמריקה" כי אדם שהתחזה לאחד מעובדיו עמד מאחורי תוכנית לפרוץ לשרתים שלו.

ב"דיילי מייל" דווח כי מומחי סייבר העריכו כי מאחורי המזימה הזו עמדו גורמים הקשורים למשמרות המהפכה של איראן

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture