0%
צפו

לפיד הזהיר: "אם גופתו של טירן לא תוחזר, החוטפים ישלמו מחיר יקר"

ראש הממשלה היוצא יאיר לפיד הבטיח בתום הערכת המצב הביטחונית בהתייחסות לפיגוע המשולב כי ישראל תגיע לכל מחבל וכי החוטפים בג'נין ישלמו מחיר יקר

מערכת המחדש
5 תגובות
לפיד הזהיר: "אם גופתו של טירן לא תוחזר, החוטפים ישלמו מחיר יקר"

ראש הממשלה יאיר לפיד הזהיר את המחבלים בתום הערכת המצב הביטחונית בהתייחסות לפיגוע המשולב כי ישראל תגיע לכל מחבל וכי החוטפים בג'נין ישלמו מחיר יקר. "אני רוצה לומר מפה לאזרחי ישראל אנחנו נגיע אליהם. הם יכולים לברוח, הם יכולים להסתתר, זה לא יעזור להם. כוחות הבטחון יגיעו אליהם. אם הם יתנגדו הם יסוכלו. אם לא, אנחנו נמצה איתם את מלוא חומרת הדין".

בהתייחסותו לחטוף בג'נין אמר לפיד: "ישראל הוכיחה בחודשים האחרונים שאין מקום ואין מחבל שהיא לא יודעת להגיע אליו, מהקסבה בשכם, מחנה הפליטים בג'נין, לזירות קרובות ורחוקות. אם גופתו של טירן לא תוחזר, החוטפים ישלמו מחיר יקר".

play-rounded-fill

לפיד סיפר עוד כי בהערכת המצב היום הורינו לעבות את הכוחות במרחב ירושלים בימים הקרובים, ולהגביר את הסריקות בכל הגזרות הרלוונטיות. צה"ל, שב"כ והמשטרה פרוסים בשטח בשעות אלה, כדי לוודא שלא יהיו פיגועי המשך.

לפיד התייחס גם לחטיפתו של טירן פרו, צעיר ישראלי שהיה אמור מחר לחגוג את יום הולדתו ה-18, שנפצע אנושות בתאונת דרכים בג'נין ונהרג על ידי המחבלים בבית החולים. "שוחחתי היום עם אביו של טירן, לפי עדות המשפחה החוטפים נכנסו לבית החולים, ניתקו מהמכשירים ילד שנאבק על חייו, וחטפו את גופתו."

לפיד הזהיר: "ישראל הוכיחה בחודשים האחרונים שאין מקום ואין מחבל שהיא לא יודעת להגיע אליו, מהקסבה בשכם, מחנה הפליטים בג'נין, לזירות קרובות ורחוקות. אם גופתו של טירן לא תוחזר, החוטפים ישלמו מחיר יקר."

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture