0%
דיון '"ברור וכנה"

נשיא צרפת נפגש עם אילון מאסק: "טוויטר תמשיך להגביל תכנים"

נשיא צרפת עמנואל מקרון נפגש עם אילון מאסק, הבעלים של טוויטר. בפגישתם אמר מקרון שעל טוויטר לציית לתקנות האירופאיות ומדיניות המשתמשים צריכה להיות שקופה. כמו כן, הוא הצהיר כי נדרש לחזק את ההגנה על חופש הביטוי יחד עם העובדה שאין מקום לתוכן קיצוני ואלים.

יוסי ברקוביץ
אין תגובות
נשיא צרפת נפגש עם אילון מאסק: "טוויטר תמשיך להגביל תכנים"
נשיא צרפת עמנואל מקרון ואיל ההון אילון מאסק | מתוך חשבון הטוויטר של הנשיא מקרון

נשיא צרפת, עמנואל מקרון, נפגש בסוף השבוע עם המנכ"ל והבעלים של טוויטר, אילון מאסק. השניים דנו על מדיניות התוכן החדשה של מאסק ברשת החברתית, ועל השאיפות לפיקוח על תוכן במסגרת חופש הביטוי. בציוץ לאחר הפגישה, מקרון אמר כי התקיים דיון '"ברור וכנה" וכי הוא מצפה להגבלת תוכן אלים. הפגישה התקיימה זמן קצר לאחר שמקרון ביקר את מדיניות ניהול התוכן על ידי מאסק.

"מדיניות משתמש שקופה, חיזוק משמעותי של מתן תוכן והגנה על חופש הביטוי: טוויטר חייבת לעשות מאמצים לציית לתקנות האירופיות", כתב מקרון בחשבונו האישי לאחר פגישתו עם מאסק. "נעבוד עם טוויטר כדי לשפר את ההגנה על ילדים באינטרנט. אילון מאסק אישר לי את זה היום – אין מקום לתוכן קיצוני ואלים בשום מקום", הוסיף. בתגובה, מאסק אישר את דברי הנשיא הצרפתי – והשיב: "בהחלט".

בנוסף, השניים שוחחו על פרויקטים ירוקים בצרפת ובאירופה, כמו ייצור של רכבים וסוללות חשמליות. מאסק אמר כי הוא "מצפה לתוכניות מרגשות בצרפת".

ביום חמישי, אמר מקרון בראיון לתוכנית הטלוויזיה "בוקר טוב אמריקה" –  כי הוא מאמין שיש "אחריות ומגבלות" לחופש הביטוי. דבריו של הנשיא הצרפתי הגיעו בעקבות המדיניות החדשה המקלה של מאסק מאז שרכש את החברה.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture