0%
המשטרה פתחה בחקירה

אשדוד: בת 75 נהרגה מפגיעת אוטובוס

אישה בת 75 נהרגה בתאונת דרכים קשה היום בשעות הצהריים ברובע ג׳ באשדוד, צוותי רפואה שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה בשטח עקב הפציעות הקשות מהן סבלה • שוטרי תחנת אשדוד ובוחן תנועה שהגיעו למקום פתחו בחקירה

שמחה חסיד
אין תגובות
אשדוד: בת 75 נהרגה מפגיעת אוטובוס

צוותי רפואה הוזעקו היום (ג׳) בשעות הצהריים לרחוב הפלמ״ח פינת חטיבת גולני ברובע ג׳ בעיר אשדוד לאחר שהתקבל דיווח על תאונת דרכים קשה עם מעורבות אוטובוס ציבורי והולכת רגל.

חובשים ופרמדיקים של מד״א ואיחוד הצלה שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה של אישה בת 75 שנפגעה מאוטובוס סמוך למעבר חציה.

פראמדיק מד"א יהודה שושנה והחובשים של מד"א אלי הופמן ואליעזר שטיסל סיפרו: "הולכת הרגל שכבה על הכביש בסמוך לחלקו האחורי של האוטובוס כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלות קשות בגופה. ביצענו בדיקות רפואיות אבל היא הייתה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה."

בוחני התנועה של משטרת ישראל שהגיעו למקום פתחו בחקירה ועיכבו את נהג האוטובוס להמשך חקירה. מתנדבי זק״א ממרחב לכיש הגיעו גם כן למקום וטיפלו בכבוד המת.

אשדוד: בת 75 נהרגה מפגיעת אוטובוס

זירת התאונה הקשה // צילום: ׳המחדש׳

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture