אחרי נאום הרולקסים בו תיאר דודי אמסלם את המקום ממנו לטענתו מגיעים מפגיני השמאל, תקף היום (א) השר אמסלם את הזמר חנן יובל, שביטל הופעה בכנסת על רקע קידום הרפורמה המשפטית. "מי זה חנן יובל? תמה השר בחשבון הטויטר שלו והמליץ, הייתי מציע למארגנים להביא את הזמר והיוצר הנפלא קובי פרץ כדי שישיר לנו את השיר 'אנחנו מאמינים בני מאמינים, ואין לנו על מי להישען, אלא על אבינו שבשמיים'".
הזמר הוותיק חנן יובל, שהוזמן להופיע בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל בכנסת, סירב וענה למפיק האירוע: "רוני יקירי, הכנסת הזאת, של אלמוג כהן, דודי אמסלם, של החברה גוטליב, של גלית דיסטל, של אריה דרעי שנהנה מההומור של אלמוג כהן, של יו"ר הכנסת שבמקום לגעור בהם הוא אוסר על הצילום שלהם, שלא ידעו בחוץ, ועוד ועוד – שאמשיך? ואין אפילו צדיק אחד שיקום ויזעק. זאת לא הכנסת שלי".
הזמר הוסיף וכתב: "זאת לא הכנסת שלי. לשיר שם בפני גסי הרוח האלה זה לעשות שקר גדול לעצמי. אוכל לא חסר ולא יחסר בבית משפחת יובל. על היושרה עבדתי כל החיים. הייתי חייב לכתוב לך. בהצלחה ושבת שלום".