0%
בגלל 'הרפורמה המשפטית'

הזמר סירב להופיע בכנסת, אמסלם הציע להזמין זמר אחר שישיר "אנחנו מאמינים בני מאמינים"

הזמר חנן יובל הוזמן לכנסת לטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל וסירב להזמנה בגלל קידום הרפורמה המשפטית על ידי הממשלה | בתגובה שאל השר דודי אמסלם מי זה חנן יובל? והציע להביא את הזמר קובי פרץ המסורתי שישיר "אנחנו מאמינים בני מאמינים"

יוסי ברקוביץ
10 תגובות
הזמר סירב להופיע בכנסת, אמסלם הציע להזמין זמר אחר שישיר "אנחנו מאמינים בני מאמינים"
ח״כ דודי אמסלם // צילום: עדינה וולמן - דוברות הכנסת

אחרי נאום הרולקסים בו תיאר דודי אמסלם את המקום ממנו לטענתו מגיעים מפגיני השמאל, תקף היום (א) השר אמסלם את הזמר חנן יובל, שביטל הופעה בכנסת על רקע קידום הרפורמה המשפטית. "מי זה חנן יובל? תמה השר בחשבון הטויטר שלו והמליץ, הייתי מציע למארגנים להביא את הזמר והיוצר הנפלא קובי פרץ כדי שישיר לנו את השיר 'אנחנו מאמינים בני מאמינים, ואין לנו על מי להישען, אלא על אבינו שבשמיים'".

הזמר הוותיק חנן יובל, שהוזמן להופיע בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל בכנסת, סירב וענה למפיק האירוע: "רוני יקירי, הכנסת הזאת, של אלמוג כהן, דודי אמסלם, של החברה גוטליב, של גלית דיסטל, של אריה דרעי שנהנה מההומור של אלמוג כהן, של יו"ר הכנסת שבמקום לגעור בהם הוא אוסר על הצילום שלהם, שלא ידעו בחוץ, ועוד ועוד – שאמשיך? ואין אפילו צדיק אחד שיקום ויזעק. זאת לא הכנסת שלי".

הזמר הוסיף וכתב: "זאת לא הכנסת שלי. לשיר שם בפני גסי הרוח האלה זה לעשות שקר גדול לעצמי. אוכל לא חסר ולא יחסר בבית משפחת יובל. על היושרה עבדתי כל החיים. הייתי חייב לכתוב לך. בהצלחה ושבת שלום".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture