0%

בשמאל רותחים על הדחת ממ"ז ת"א: נגיש בג"ץ

התנועה לאיכות השלטון תגיש עוד הערב צו ביניים לבג"ץ למניעת הדחתו של מפקד מחוז ת"א. גנץ וראשי המחאה מגיבים בזעם

מערכת המחדש
11 תגובות
בשמאל רותחים על הדחת ממ"ז ת''א: נגיש בג"ץ

התנועה לאיכות השלטון תגיש עוד הערב צו ביניים לבג"ץ למניעת הדחתו של מפקד מחוז ת"א.

"המעשה הבזוי של השר לביטחון לאומי הוא כתם שלא יימחה. ידע מעתה כל מפקד בכיר במשטרה כי הקריירה שלו נתונה בסכנה כל זמן שלא יענה לדרישות השר. בן גביר הפך את המשטרה היקרה שלנו לארגון פוליטי בשירות משטר דיקטטורי. זה לא יעבור בשתיקה. התנועה קוראת לציבור לצאת להפגנות ענק במוצאי שבת בכל מוקדי המחאה המרכזית, כדי לעצור את ההידרדרות. לא ניתן למשטרה להפוך למיליציה פרטית של בן גביר."

מובילי המאבק על הדחת עמי אשד מסרו כי בן גביר מנסה לעשות טיהורים במשטרה כדי שהיא תהפוך להיות מליציה שרודפת אחרי אזרחים במקום להגן עליהם. אנחנו נחושים מתמיד ונמשיך להעצים את ההתנגדות.

יו״ר המחנה הממלכתי בני גנץ:"בזמן ששוטרי משטרת ישראל נמצאים בשטח באלפיהם – השר בן גביר מבצע טיהור פוליטי של מפקדם. השוטרים בהובלת המפכ"ל עושים בדיוק מה שהם מחויבים לעשות – לפעול בעצמאות ולא לקבל הנחיות פוליטיות מול מחאה פוליטית. קורא לנתניהו לפטר את בן גביר עוד היום לפני שיפרק את המשטרה ושלטון החוק״.

לשכת השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר מסרו: "לשאלת עיתונאים, מדובר בסבב מינויים מתוכנן מראש ולא מדובר בהדחה".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture