0%
נלחם בראשי המשטרה

בן גביר החליט: המשטרה תחייב לתעד כל שימוש במכת"זית

וועדת שרים לחקיקה קיבלה את הצעתו של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר לחייב את המשטרה לתעד כל שימוש במכתזי"ת. על פי ההצעה, כל שימוש במתכזי"ת לצורך פיזור הפגנות יתועד בוידיאו בצילום חזותי והתיעוד יישמר למשך כשנה. עוד נקבע, כי כל אזרח שיטען לפגיעה ממכת"זית המשטרה יהיה רשאי לפנות למשטרה ולבקש את התיעוד וזה יועבר לו מהמשטרה לפי ההוראות בדבר העברת מידע לגורמי חוץ. השר בן גביר העביר את ההחלטה חרף התנגדותם של גורמים במשטרה, שהעלו בעיקר התנגדויות טכניות. השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: "אני מעניק למשטרה את הגיבוי המלא לצורך אכיפת החוק ומלחמה באנרכיזם. ההחלטה הזו תתן למשטרה את האפשרות לשמור על שמה הטוב ולהוכיח כי השתמשה בכלים הללו כנגד מפירי חוק בלבד"

מערכת המחדש
2 תגובות
בן גביר החליט: המשטרה תחייב לתעד כל שימוש במכת"זית
שימוש במכתזית בהפגנת החרדים הקיצוניים | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

על פי ההצעה, כל שימוש במכתזי"ת לצורך פיזור הפגנות יתועד בוידיאו בצילום חזותי והתיעוד יישמר למשך כשנה. עוד נקבע, כי כל אזרח שיטען לפגיעה ממכת"זית המשטרה יהיה רשאי לפנות למשטרה ולבקש את התיעוד וזה יועבר לו מהמשטרה לפי ההוראות בדבר העברת מידע לגורמי חוץ.

השר בן גביר העביר את ההחלטה חרף התנגדותם של גורמים במשטרה, שהעלו בעיקר התנגדויות טכניות.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: "אני מעניק למשטרה את הגיבוי המלא לצורך אכיפת החוק ומלחמה באנרכיזם. ההחלטה הזו תתן למשטרה את האפשרות לשמור על שמה הטוב ולהוכיח כי השתמשה בכלים הללו כנגד מפירי חוק בלבד"

וועדת שרים לחקיקה קיבלה את הצעתו של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר לחייב את המשטרה לתעד כל שימוש במכתזי"ת.

על פי ההצעה, כל שימוש במתכזי"ת לצורך פיזור הפגנות יתועד בוידיאו בצילום חזותי והתיעוד יישמר למשך כשנה. עוד נקבע, כי כל אזרח שיטען לפגיעה ממכת"זית המשטרה יהיה רשאי לפנות למשטרה ולבקש את התיעוד וזה יועבר לו מהמשטרה לפי ההוראות בדבר העברת מידע לגורמי חוץ.

השר בן גביר העביר את ההחלטה חרף התנגדותם של גורמים במשטרה, שהעלו בעיקר התנגדויות טכניות.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיב: "אני מעניק למשטרה את הגיבוי המלא לצורך אכיפת החוק ומלחמה באנרכיזם. ההחלטה הזו תתן למשטרה את האפשרות לשמור על שמה הטוב ולהוכיח כי השתמשה בכלים הללו כנגד מפירי חוק בלבד"

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture