0%
שבוע דרמטי

דיכטר בדרך למשרד הביטחון: לוין לוחץ על נתניהו לפטר את גלנט

בתום שעות של דיון סוער, התיקון לחוק יסוד השפיטה אושר בועדת החוקה לקריאה שנייה ושלישית | בליכוד דורשים לפטר את גלנט | גנץ מבטיח לבוא לקראת הליכוד בניסוח הרפורמה וקורא להקפיא את החקיקה עד לאחר החגים

מערכת המחדש
14 תגובות
צילום פלאש 90

בתום שעות של דיון סוער, התיקון לחוק יסוד השפיטה אושר בועדת החוקה לקריאה שנייה ושלישית. לאחר דיוני הרביזיה יתומו דיוני ועדת החוקה בחוק.

במקביל, שר המשפטים יריב לוין לוחץ על נתניהו לפטר את יואב גלנט במידה ויצביע נגד החוק לשינוי הועדה לבחירת שופטים. בצהרים יצא אבי דיכטר והודיע כי יצביע בעד הרפורמה ובכך עורר גל שמועות לגבי אפשרות שנתניהו ימנה את דיכטר לתפקיד שר הביטחון, במקומו של גלנט.

מוקדם יותר, פרסם העיתונאי ינון מגל, כי מקורב לראש הממשלה אמר לו: "נתניהו זועם על גלנט. איפה נשמע כדבר הזה, ששר בממשלה מקיים מסיבת עיתונאים כזאת, כשראש הממשלה בחו"ל, במקום שבו השבת עוד לא יצאה כשהוא נואם, וקובע לו עובדות בשטח. טוב שלא הודיע שהוא לוקח את השלטון".

יו"ר המחנה הממלכתי גנץ קרא לחברי הקואליציה להקפיא את החקיקה: "מתחייב לבוא לקראתכם במו״מ אם תעצרו את החקיקה לתקופת החגים הלאומיים", הבטיח גנץ.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture