0%
"פועלים ממניעים קיצוניים"

המשפחות השכולות נגד בג"צ: "מנציחים מחבלים"

משפחות השכולות ונפגעי הטרור תוקפים בחריפות את החלטת בג"צ לאפשר כניסת פלסטינים לשם השתתפות ב"טקס הזיכרון המשותף" • מאשימים: "חברי הארגון מאחורי הטקס הודו בעבר בפה מלא כי הוא נועד גם זיכרון למחבלים שביצעו פיגועים נגד כוחות הביטחון ונהרגו"

דוד חדד
6 תגובות
המשפחות השכולות נגד בג"צ: "מנציחים מחבלים"
צילום: יוסי זמיר/ פלאש 90

פורום "בוחרים בחיים" של המשפחות השכולות ונפגעי הטרור תוקפים בחריפות את החלטת בג"צ לאפשר כניסת פלסטינים מאיו"ש לשם השתתפות ב"טקס הזיכרון המשותף".

לדברי המשפחות, הם "רואים בהחלטת בית המשפט העליון המשך ישיר למגמה המבישה משנים עברו. השופטים שוב בחרו לרמוס את עמדת שר הביטחון באמצעות פלפולי סרק וזאת במקום לעמוד לצד השכל הישר ולצד אלפי משפחות שכולות בישראל".

לדבריהם, "יום אחד בשנה מוקדש לזיכרון לאומי לנופלים במערכות ישראל ולנרצחי הטרור. יום אחד בשנה. לצערנו גם השנה ישנם הפועלים, ממניעים פוליטיים קיצוניים, לפגוע בקדושת היום ובמעמדו בחברה הישראלית".

בפורום המשפחות הוסיפו ותקפו: "החלטת השופטים הערב מזכירה לכולנו שוב עד כמה נחוץ תיקון עומק להשבת האמון הציבורי במערכת המשפט. נזכיר שוב את העובדה כי חברי הארגון מאחורי הטקס הודו בעבר בפה מלא כי הוא נועד גם זיכרון למחבלים שביצעו פיגועים נגד כוחות הביטחון ונהרגו.

החלטת השופטים מסייעת לארגון רדיקלי להנציח את זכר המחבלים דווקא ביום הזיכרון, היום היחיד בשנה המוקדש לזכר יקירינו גורמת לנו לעצב ולכאב" אמרו.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture