0%
ההסלמה בדרום

חמאס לוקח אחריות, נתניהו ייכנס ישיבה בקריה

החמ"ל המשותף של הפלגים ברצועת עזה יצאה בהודעה על לקיחת אחריות על מטח הרקטות לעבר יישובי העוטף • . הערכת מצב ביטחונית בראשות רה״מ נתניהו תתקיים ב-17:30

מושי הרמן
3 תגובות
חמאס לוקח אחריות, נתניהו ייכנס ישיבה בקריה
מנהיג חמאס יחיא סינוואר | צילום: Abed Rahim Khatib/Flash90

החמ"ל המשותף של הפלגים ברצועת עזה יצאה בהודעה על לקיחת אחריות על מטח הרקטות לעבר יישובי העוטף. "אנו לוקחים אחריות על הירי לעבר יישובי העוטף באמצעות מטח רקטות וזו תגובה ראשונית על הפשע הנתעב שיביא לתגובות של בני עמנו בכל הזירות", נאמר בהודעה.

עוד נמסר מהחמ"ל המשותף של הפלגים ברצועת עזה: "אנו מזהירים את האויב שלא ימשיך בתוקפנותו ושלא יבצע אף פשע או מעשה טיפשי שיוביל לתגובה, ההתנגדות תישאר במוכנות גבוהה".

בישראל כועסים על ירי הרקטות. הערכת מצב ביטחונית בראשות רה״מ נתניהו תתקיים ב-17:30. שר הביטחון גלנט סיים כעת עדכון מצב מיוחד יחד עם הרמטכ״ל בעקבות הירי מעזה. שר הביטחון אמר בסיום: ״כל מי שמנסה לפגוע באזרחי ישראל יצטער על כך״.

‏בהתאם להערכת מצב שבוצעה, תושבי עוטף עזה אינם צריכים לשהות יותר בקרבת מרחב מוגן.

בקבלת התרעה, יש להיכנס למרחב המוגן ולשהות בו למשך 10 דקות.

הפרשן יוסי יהושוע מדווח על נתונים לא טובים לכיפת ברזל: מתוך 22 שיגורים, 6 אמורים היו להיות מיורטים, בפועל 2 פוספסו. צה"ל מתחקר.

הכתבה עניינה אותך?

80%
20%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture