0%
הכספים הקואליציוניים

לקראת אישור התקציב: עימות בין השר ליועץ החרדי

בבצ׳יק הטיח בסמוטריץ': "לא נתת כסף לשיכון כי אמרת שצריך לחינוך וגם לחינוך בסוף לא נתת. אתה לא עומד בהבטחות" • בסוף העימות הוחלט להציג חלוקה מחדש בימים הקרובים.

משה נוי
4 תגובות
לקראת אישור התקציב: עימות בין השר ליועץ החרדי
Noam Revkin Fenton/Flash90 צילום:

בצל ההצבעות לאישור התקציב, התפתח היום (ראשון) עימות במהלך ישיבת הממשלה בין ראש מטה שר השיכון מוטי בבצ'יק לבין שר האוצר בצלאל סמוטריץ'.

בבצ'יק הטיח בסמוטריץ': "לא נתת כסף לשיכון כי אמרת שצריך לחינוך וגם לחינוך בסוף לא נתת. אתה לא עומד בהבטחות". סמוטריץ׳ פנה לנתניהו וביקש: "תעצור את בבצ׳יק מלדבר".

ראש הממשלה נתניהו השיב לסמוטריץ' ואמר: "יש לו מסמך של סיכום ולא עומדים בזה". בסוף העימות הוחלט להציג חלוקה מחדש בימים הקרובים.

כל זאת ברקע הימנעותם של השרים מאיר פרוש ויצחק גולדקנופף מיהדות התורה בהצבעה על חלוקת הכספים הקואליציוניים, אחרי שטענו כי רבים מהכספים שהובטחו להם לא ניתנו בהצעה שאושרה.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture