0%
חסדי השם

לאחר חודשים: הרב אברהם נוח פלאי שוחרר מבית החולים

אחרי למעלה מחודשיים הרב אברהם נוח פלאי שוחרר מבית החולים 'הדסה • מנכ"ל הדסה הפרופ' יורם וייס: משפחת פלאי היא השראה עבור כולנו • צפו

מושי הרמן
5 תגובות
לאחר חודשים: הרב אברהם נוח פלאי שוחרר מבית החולים

אחרי למעלה מחודשיים שחלפו מאז הפיגוע הנורא שבו איבד את שני ילדיו הקטנים אשר מנחם בן ה-7 ויעקב ישראל בן ה-5, שוחרר אבי המשפחה הרב אברהם נוח פלאי מהמרכז הרפואי 'הדסה', בתום הליך שיקום ממושך ומורכב.
הרב פלאי נפצע בפיגוע הקשה בצומת רמות. בפיגוע נהרגו ילדיו והאברך הרב אלתר שלמה לדרמן הי"ד.

במשך ימים ארוכים היה הרב פלאי מחוסר הכרה ולא השתתף במסעות הלוויה קורעי הלב של ילדיו. לאחר שחל שיפור במצבו והוא התעורר, סיפרו לו בני המשפחה על האסון הנורא שפקד את המשפחה כולה. במשך 62 ימים היה מאושפז הרב פלאי במרכז הרפואי 'הדסה'. בתחילה במחלקה לטיפול נמרץ ולאחר מכן במחלקה רגילה ולאחר תום תקופת הטיפול הוא הועבר לשיקום במחלקת השיקום בבית החולים.

היום אחרי 62 ימים שבהם שהה בבית החולים, שוחרר הרב פלאי לביתו. לפני שעזב את בית החולים הוא הגיע במיוחד להיפגש עם מנכ"ל המרכז הרפואי 'הדסה' כדי להודות לו באופן מיוחד על הטיפול המסור של רופאי בית החולים וכל הצוות הרפואי שלא חסך מאמצים לאורך כל התקופה כדי שיכול סוף סוף להלך על רגליו ולהגיע לרגע שבו הוא יוצא לביתו ושב אל המשפחה שלו.

play-rounded-fill
צילום דוברות הדסה

מנכ"ל המרכז הרפואי 'הדסה' פרופ' יורם וייס: 'משפחת פלאי היוותה השראה עבור כולנו באופן שבו הם קיבלו את האסון הנורא שפקד את המשפחה. אנחנו מחזקים את ידיה של המשפחה. 'הדסה' כולה נרגשת היום לראות את הרב פלאי עוזב את המרכז הרפואי וחוזר לחיק משפחתו האהובה, אחרי תקופה מאתגרת של טיפולים מורכבים'.

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture