0%
לאחר שעות של חילופי אש

כוחות צה"ל פרצו למסגד וגילו בורות נפץ

לאחר חילופי אש; כוחות צה"ל נכנסו לקומה התחתונה במסגד בו התבצרו חמושים ואיתרו שני בורות תת קרקעיים ובהם אמצעי לחימה רבים • עד כה מדווחים הפלסטינים על 9 הרוגים, ועשרות פצועים

מנחם קולדצקי
3 תגובות
כוחות צה"ל פרצו למסגד וגילו בורות נפץ

לאחר חילופי אש; כוחות צה"ל נכנסו לקומה התחתונה במסגד בו התבצרו חמושים ואיתרו שני בורות תת קרקעיים ובהם אמצעי לחימה רבים. עד כה מדווחים הפלסטינים על 9 הרוגים, ועשרות פצועים. כמו כן ישנם דיווחים על הפסקת חשמל וקריסת האינטרנט. ההערכה היא כי צה"ל ישלים את הפעילות בתוך 24 שעות.

חילופי אש עם מחבלים חמושים התנהלו בשעות האחרונות במסגד שמזוהה עם ארגוני טרור במחנה הפליטים בג'נין. בהכוונה מודיעינית של שב"כ ואמ״ן, סרקו לוחמים מיחידות אגוז ויהל״ם את הקומה התחתונה של המסגד ואיתרו שני בורות אמל"ח תת קרקעיים ובהם חומרי נפץ, אמצעי לחימה וציוד צבאי המזוהה עם ארגוני טרור. הכוחות מחרימים ומנטרלים כעת את האמל״ח.

בפעילות משותפת של צה"ל, שב"כ ומג"ב, איתרו לוחמי יחידת מגלן מעבדת נפץ במחנה הפליטים ג'נין ובה מאות מטענים מוכנים לשימוש, מטעני גחון ובור אמל"ח. הלוחמים החרימו גם מכשירי קשר וציוד צבאי. בנוסף, לוחמי צה"ל איתרו מעבדת נפץ ובה עשרות מטענים מאולתרים וחוברת הדרכה להכנת מטענים נוספים.

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture