0%
שמאל על מלא

אקוניס: "אין סיבה שלא לכנס את הוועדה לבחירת שופטים"

אקוניס: "אני חושב שאין שום סיבה שלא לכנס את הוועדה לבחירת שופטים כדי למנות שופטים בבתי משפט מקומיים ומחוזיים" • בכך הוא מצטרף לדעת השמאל המתבכיין ש"אין מספיק שופטים".

שוקי כץ
4 תגובות
אקוניס: "אין סיבה שלא לכנס את הוועדה לבחירת שופטים"
אופיר אקוניס // צילום: פלאש 90

שמאל על מלא: השר אופיר אקוניס אמר היום (שישי) בריאיון ל-100 FM על סוגיית אי-כינוס הווועדה לבחירת שופטים: "זה להחלטתו של שר המשפטים, אני חושב שאין שום סיבה שלא לכנס את הוועדה לבחירת שופטים כדי למנות שופטים בבתי משפט מקומיים ומחוזיים, השלום, לענייני משפחה… אלה שופטים שבהחלט אפשר למנות", בכך הוא מצטרף לדעת השמאל המתבכיין ש"אין מספיק שופטים".

כזכור, גם שר החקלאות מהליכוד אבי דיכטר תקף הבוקר (שישי) את אלה הקוראים לחקיקה קיצונית, או למחאה אלימה. הוא כינה אותם "בריונים השורפים את אסמי המזון", וכתב: "צריך לרסן אותם בכל דרך"

"בניגוד לקולות כאלה ואחרים, אני לא מתעלם מהשבר הקשה שעובר עלינו", כתב דיכטר בחשבון הפייסבוק שלו. "הריב חוצה בינינו, המחלוקת משסעת. כל צד מאשים את הצד השני, בדיוק כמו אז, בימים שלפני חורבן הבית השני".

הכתבה עניינה אותך?

31%
69%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture