0%

רה"מ מתלבט בעניין פתיחת מערכת החינוך

ראש הממשלה עדיין לא גיבש עמדה משלו בסוגיית פתיחתה ההדרגתית של מערכת החינוך. דיון חשוב בנושא צפוי להתקיים היום.

מערכת המחדש
אין תגובות
ראש הממשלה בנימין נתניהו צילום: לעמ

ראש הממשלה בנימין נתניהו צפוי לקיים היום (שני) דיון בסוגיית החזרה ללימודים בגני הילדים ובכיתות הלימוד הנמוכות, וכן בכיתות י"א וי"ב.

לקראת הדיון היום קיימו אתמול מנכ"ל משרד רה"מ רונן פרץ והמשנה לראש המל"ל איתן בן דוד סדרת דיונים מקדימים.

בדיונים השתתפו שר החינוך רפי פרץ, מנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, נציגי המל"ל, משרד הבריאות, האוצר וגורמים נוספים.

בדיון בראשותו של ראש הממשלה אמורות לעלות החלופות השונות לחזרה מדורגת של מערכת החינוך לפעולה

על פי מתווה משרד החינוך שטרם אושר, כבר ביום ראשון הקרוב תחל חזרה של תלמידי בתי הספר היסודיים בכיתות א'-ג' אל הכיתות באופן מלא. בנוסף, ילדי הגנים יחזרו אך יחולקו, וכל קבוצה תלמד בגן חצי שבוע וחצי שבוע בלמידה מרחוק.

ב'כאן חדשות' דווח הבוקר מפיהם של שרים בממשלה כי נתניהו עדיין מתלבט אם לאפשר את פתיחת מערכת החינוך בשבוע הבא – ואם כן, באיזה אופן.

לדבריהם, אחת מהסיבות להתלבטות היא העובדה שעדיין לא עברו שבועיים מאז אישור ההקלות הראשוניות, ולכן אי אפשר לדעת אם הן הובילו לעלייה בתחלואה בקורונה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.