0%
בדרך לכיכר החטופים

איש חב"ד הקים חנוכייה, אנשי שמאל הפכו לו את השולחן

תקרית מכוערת בצעדה לכיכר החטופים: עשרות אנשים התנפלו על איש חב"ד שהקים חנוכייה של חב"ד, הפריעו לו והפכו לו את השולחן • הח"כים החרדים הגיבו: צריכים למצות איתם את הדין

חיים גפן
72 תגובות
איש חב"ד הקים חנוכייה, אנשי שמאל הפכו לו את השולחן
כיכר החטופים - הערב. צילום יהודה ברגשטיין

תקרית מכוערת בצעדה מכיכר הבימה לכיכר החטופים: עשרות אנשי שמאל התנפלו על איש חב"ד שהקים חנוכייה של חב"ד, הפריעו לו, הפכו לו את השולחן, וצעקו בגנות החרדים.

שר התרבות והספורט מיקי זוהר תקף את אנשי השמאל שנהגו באנטישמיות: "‏אלו שתקפו יהודי דתי שהדליק חנוכייה במרכז תל אביב והאדם שקילל ניצולים מהטבח בבארי, הם בשולי השוליים של העם המדהים שלנו שהתאחד מחדש אחרי השבעה באוקטובר. ‏אסור לנו לתת לקיצונים מכל הצדדים להכתיב את הטון וחובה עלינו להוקיע תופעות בזויות כאלו שמנסות לתקוע טריז בתוכנו. רק יחד ננצח".

ח"כ הרב ישראל על אייכלר על תקיפת איש חב"ד בהדלקת נרות חנוכה בתל אביב: "פורעים החשופים לשלטי ההסתה בסגנון עתיק יומין "המשתמטים בוזזים בעת מלחמה", פגעו ביהודי חסידי המניף את נר החנוכה.נבעיצומה של מלחמה, נמשכת הסתה מרושעת כנגד ילדי תלמודי התורה כגוזלי כספי העם. "מי נתן למשיסה יעקב, ישראל לבוזזים". המוסתים זועמים ורואים "נר מצוה ותורה אור" כשוד הקופה הציבורית.

יש לומר למשחית "הרף". בוזזי כבשת הרש, בל יעיזו להציג תינוקות של בית רבן "צאן קדשים", כאויבי העם. על הממשלה והמשטרה מוטלת החובה להגן על "חופש הדת", גם של היהודים. צריך למצות את הדין עם התוקפים, כדי שמקרים כאלו לא יחזרו על עצמם.

הכתבה עניינה אותך?

94%
6%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture