0%
הונאה רחבת היקף

מרמה מתוחכמת: ניסה לגנוב פרטי אשראי ונעצר בביתו

נעצר תושב חדרה החשוד במרמה מתוחכמת ורחבת היקף • במהלך החודשים האחרונים ביצע על פי החשד באמצעות הכרטיסים עשרות עסקאות פיזיות, טלפוניות ואינטרנטיות, בשווי של עשרות אלפי שקלים

יצחק כהן
2 תגובות
מרמה מתוחכמת: ניסה לגנוב פרטי אשראי ונעצר בביתו

בשבועות האחרונים ניהלה היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב ירקון חקירה נגד חשוד, אשר על פי החשד, ביצע מרמה מתוחכמת ורחבת היקף. בין בהיתר נהג לגנוב מתיבות דואר פריטים שכללו נתוני כרטיסי אשראי ולהתחזות באמצעותם לבעליהם, על מנת לשנות את פרטי ההתקשרות. זאת עשה במטרה להנגיש לו את המידע הנוגע לאשראי.

מהחקירה עלה כי במהלך החודשים האחרונים ביצע על פי החשד באמצעות הכרטיסים עשרות עסקאות פיזיות, טלפוניות ואינטרנטיות, בשווי של עשרות אלפי שקלים.

אתמול איתרו שוטרי היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב ירקון את החשוד, תושב חדרה בן 43 בדירה בת"א. השוטרים פרצו לדירה לאחר שהחשוד סירב לפתוח את הדלת. על פי החשד, אף ניסה לרוקן בקבוקים שהכילו חומרים אסורים.

בדירה תפסו שוטרים חומרים נוספים החשודים כחומרים מסוכנים וחומרי חקירה נוספים, לרבות כרטיסי אשראי נוספים, קופה רושמת, מסופון עם קבלות ומסמכים שונים.

היום האריך בית משפט השלום בתל אביב את מעצרו של החשוד לצרכי חקירה בשמונה ימים (עד 1.1.24) ובמשטרה מציינים כי החקירה נמשכת.

הכתבה עניינה אותך?

93%
7%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture