0%

סופית: משה בר סימן טוב, מנכ"ל משרד הבריאות פורש

משה בר סימן טוב יפרוש עם הקמת הממשלה החדשה אף שלא ברור מי השר שיכהן כשר הבריאות, "אני גאה בשנותיי כמנכ"ל ובפרט בהתמודדות עם משבר הקורונה. אני אשאר את הזמן הנדרש לחפיפה" אמר

מערכת המחדש
2 תגובות
סופית: משה בר סימן טוב, מנכ"ל משרד הבריאות פורש
משה בר סימן טוב מנכ"ל משרד הבריאות לשעבר(צילום: לע"מ)

משה בר סימן טוב, מנכ"ל משרד הבריאות, הודיע בצהריים לראש הממשלה נתניהו ולשר הבריאות יעקב ליצמן על רצונו לפרוש מתפקידו.

"אני גאה בשנותיי כמנכ"ל ובפרט בהתמודדות עם משבר הקורונה", אמר בר סימן טוב. "אני אשאר את הזמן הנדרש לצורך העברת מקל מסודרת ומאחל הצלחה לשר/ה ולמנכ"ל/ית הבאים".

בר סימן טוב מונה לתפקיד מנכ"ל משרד הבריאות על ידי השר יעקב ליצמן, בראשית כהונת הממשלה ה-34 בחודש יולי 2015.

משה בר סימן טוב הוא כלכלן, שאת עיקר ניסיונו במערכת הציבורית צבר באגף התקציבים במשרד האוצר, שם היה ממונה בין היתר על נושא תקציבי הבריאות.

שר הבריאות ח”כ יעקב ליצמן הגיב לדיווח "אני מבקש להביע הערכתי הגדולה לידידי משה בר סימן טוב, שהודיע לי על סיום תפקידו כמנכ”ל משרד הבריאות".

בשיחתי עמו היום שיבחתי אותו על עבודתו הנפלאה, השקעתו הרבה וההישגים הרבים למערכת הבריאות שנזקפים לזכותו, כמי שהיה שותף מלא ופעיל איתי כשר הבריאות, במשך חמש שנים רצופות ואינטנסיביות.

הוקרתי והערכתי למנכ”ל היוצא שניהל נכון ובאופן מעורר השתאות את משבר הקורונה. לאורך התקופה נדרשנו להכרעות לא קלות, כדי להוביל את מדינת ישראל לניצחון במאבק בנגיף קורונה. בעזרת השם, ובזכות תושייתו ואמות המידה המקצועיות שגילה ברסי, צלחנו עד כה את המשבר, בתקווה שכך יהיה גם בהמשך עד שנגיע בקרוב לנצחון מלא.

אני מאחל למשה בר סימן טוב הצלחה רבה בהמשך הדרך

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture