0%
לא נתפס

הגר"ד קוק חזה את המפלה של רון קובי ע"י התגלות שמימית

לא נתפס • מרן גאון ישראל הגר''ד קוק שליט''א חזה את המפלה של רון קובי ע''י התגלות שמימית של הגה''ק רבי חיים אבועלפיא

יענקי גולדן
תגובה אחת
הגר''ד קוק חזה את המפלה של רון קובי ע''י התגלות שמימית
האות ש בולטת במצחו של הגאון הצדיק רבי דב קוק

כפי שפורסם ביום שלישי האחרון בירך מרן הגר"ד קוק שליט"א שהחיינו בשם ומלכות על הבשורה הטובה בנפילתו של ראש העיר המודח רון קובי שחרת על דגלו הסתה פראית נגד הציבור החרדי בטבריה ובכל רחבי הארץ, בהצקה לכל מוסדות התורה החינוך ובתי הכנסת על בסיס יומיומי כשהוא מנסה לצלם ולהתגרות בלומדים ובמתפללים.

השבוע התפרסם בעלון הפופולרי 'שפתי כהן' מתורתו של מרן הגר"ד קוק שליט"א על פרשת שבוע היוצא לאור מידי שבוע באלפי עותקים ע"י תלמידו מקורבו הרה"ג רבי משה חיים שניידר שליט"א ראש כולל קאליסק בטבריה כיצד היתה להגר"ד התגלות שמימית מאת מקים היישוב היהודי בטבריה לפני מאות שנים הגה"ק רבי חיים אבועלפיא זיע"א.

הגה"ק רבי חיים אבולעפיה זיע"א התגלה אל הגר"ד קוק ובישרו כי מעתה אין לו מה לדאו, וכי מעכשיו והלאה ראש העיר לא יצליח וינחל מפלה.

ואכן, לאחר כשבוע ימים הודח ראש העיר על ידי משרד הפנים ומאז לא חזר לכהן כראש עיר לאחר שמונתה וועדה קרואה בטבריה.

הסיפור שהגיע לסופו המשמח כאמור בשבוע זה בבחירתו של המועמד החילוני שנתמך על ידי מרן הגר"ד קוק שליט"א ובאחדות השורות של כלל הציבור החרדי והמסורתי בטבריה תחת הוראתו של הגר"ד קוק ללא עוררין.

הכתבה עניינה אותך?

88%
12%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture