0%
חזו בני חביבי

עם שיעור כללי: בישיבת 'אבני נזר' פתחו את זמן קיץ

אחרי שבישיבת 'אבני נזר' פתחו את זמן קיץ בשבוע שעבר, היום מסר ראש הישיבה, הגר"ז כהן, שיעור כללי לבני הישיבה • צפו בגלריה

חיים גפן
אין תגובות
עם שיעור כללי: בישיבת 'אבני נזר' פתחו את זמן קיץ

פותחים את הזמן: מאות בני ישיבת אבני נזר שברמת שלמה התחילו ביום רביעי בשבוע שעבר את 'זמן קיץ' והיום (ראשון) הם שמעו את שיעורו של ראש הישיבה הגאון הגדול רבי זמיר כהן בפרק יש נוחלין בנושא גדרי ירושה ודרך קניינה.

הישיבה שהוקמה לפני כשלוש שנים ע"י הגאון הגדול רבי זמיר כהן שליט"א, הפכה לאחת הישיבות המבוקשות ביותר בעולם הישיבות הספרדי עבור מי שמחפשים ללמוד בעיון ברמה גבוהה. בישיבה לומדים כ-160 בחורים ומגיעים אלו תלמידים מכל רחבי הארץ.

השיעורים שנמסרים ע"י ראש הישיבה הגר"ז כהן על סוגיות הש"ס נאספים ומקובצים בסדרת הספרים על הש"ס סדרת ספרי 'נזר כהן'. בשנים האחרונות יצאו לאור ספרים על בבא קמא, מכות וקידושין ובקרוב אמור לצאת לאור הספר על בבא בתרא.

צילום: אלי קובין

הכתבה עניינה אותך?

90%
10%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture