0%
תיעוד מרגש

תחת גשם זלעפות: עשרות אלפים יצאו להקביל את פני גדולי ישראל בלייקוד

הלילה התקיים מעמד שארצות הברית לא ראתה מעולם: עשרות אלפים התאספו ברחובה של עיר לקבל את פני מרנן ורבנן זקני ישראל שהגיעו לארה"ב להשלים את התקציבים החסרים לעולם התורה • צפו בתיעוד

מנחם קולדצקי
2 תגובות
תחת גשם זלעפות: עשרות אלפים יצאו להקביל את פני גדולי ישראל בלייקוד

הלילה יצאו עשרות אלפים לרחובות לייקוד להקביל את פני מרנן ורבנן גדולי ומאורי הדור זקני ישראל שליט"א שהגיעו מארץ ישראל והטריחו עצמם ממרום גילם להקים את "קרן עולם התורה" להחלפת תקציבי הדתות שנלקחו בחלקם מבחורי הישיבות ואברכי הכוללים.


מרנן ורבנן רבן של ישראל מרן ראש הישיבה הגר"ד לנדו, מרן ראש הישיבה הגרמ"ה הירש, מרן המשגיח הגר"ד סגל, מרן ראש הישיבה הגר"י הלל, מרן ראש הישיבה הגר"א סאלים וכ"ק מרן האדמו"ר מרחמסטריווקא הגיעו לעיר לייקוד שם התאספו עשרות אלפים ברחובות העיר, אם בעבר היו מתקיימים אירועים בהיכלות הגדולים של הישיבה, כאן הבינו שאף היכל לא יוכל לאכלס אפילו עשירית מהקהל הזה ולכן עשו לראשונה מעמד ברחובה של עיר.


עם תחילת המעמד החל גשם זלעפות, אם היה חשש שזה יגרום לקהל לסגת, התריש בדיוק ההפך – המונים החלו להמשיך לנהור לכיוון המקום ללא הפסקה כאשר הרחבות הסמוכות מלאות עד אפס מקום.
צפו בגלריה ובוידאו.

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture