0%
דרמה בבני ברק

ילד בן 11 נפל לפיר העמוק – יחידת החילוץ המיוחדת הוזעקה

ילד בן 11 נפל לפיר בבניין משרדים ברחוב מצדה בבני ברק • יחידת החילוץ להבה, של כב"ה הוזעקה למקום והחלה בפעולות החילוץ • הילד פונה לבית החולים במצב בינוני

יצחק כהן
אין תגובות
ילד בן 11 נפל לפיר העמוק - יחידת החילוץ המיוחדת הוזעקה
צילום: כב"ה צפון

בשעה 18:23 התקבלה הודעה במוקד 102 המחוזי של כב"ה, ובמקביל גם במוקד 101 של מד"א, בדבר צורך בחילוץ ילד שנפל לפיר בבניין משרדים ברחוב מצדה בבני ברק.

צוותים מתחנה אזורית בני ברק, בפיקוד מפקד המשמרת, רשף סאפי אבו רוקון הגיעו למקום וזיהו כי בתחתית הפיר אכן יש ילד בהכרה והצוותים יחד עם יחידת החילוץ הארצית 'להבה' שהוזנקו למקום והחלו מיד בפעולות חילוץ.

בתום פעולות החילוץ, חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ומפנים לבי"ח בלינסון, ילד כבן 11 במצב בינוני, עם חבלות בגב ובגפיים.

פראמדיק מד"א אלחנן אלון סיפר: "ראינו את הילד כשהוא בהכרה ושוכב בבור בעומק של כ- 10 מטרים בחניון. עוברי אורח במקום סיפרו לנו שהוא נפל לתוך הבור. בעזרת לוחמי האש חילצנו אותו ובמקביל ביצענו בדיקות רפואיות והוא סבל מחבלות בגב ובגפיים. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל חבישות וקיבועים ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו בינוני ויציב".

הכתבה עניינה אותך?

93%
7%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture