0%
בן אדם מה לך נרדם

צפו: כשהאדמו"ר מבעלזא והגרש"מ עמאר אמרו סליחות עם הנערים

מעמד נדיר ויוצא דופן נערך אמש (רביעי) במעונו של כ"ק מרן אדמו"ר מבעלזא שליט"א בקריית בעלזא בירושלים, כאשר כ-150 נערים מתחזקים מארגון הקירוב הבלזאי "צהר" הגיעו למעון הקודש בכדי לקיים במקום את מעמד סדר אמירת הסליחות כמנהג בני עדות המזרח • צפו בתיעוד המרגש

חיים גפן
תגובה אחת
צפו: כשהאדמו"ר מבעלזא והגרש"מ עמאר אמרו סליחות עם הנערים
האדמו"ר מבעלזא עם הגרש"מ עמאר באמירת הסליחות של נערי צהר. צילום: באדיבות המצלם

מעמד נדיר ויוצא דופן נערך אמש (רביעי) במעונו של כ"ק מרן אדמו"ר מבעלזא שליט"א בקריית בעלזא בירושלים, כאשר כ-150 נערים מתחזקים מארגון הקירוב הבלזאי "צהר" הגיעו למעון הקודש בכדי לקיים במקום את מעמד סדר אמירת הסליחות כמנהג בני עדות המזרח.

באורח חריג השתתף כ"ק אדמו"ר שליט"א לאורך מעמד אמירת הסליחות כאשר הרבי אמר את הסליחות במשך שעה ארוכה יחד עם הנערים המתחזקים ושורר עמם את הפיוטים המפורסמים.

מי שעוד השתתף במעמד היה הראשון לציון הגאון רבי שלמה משה עמאר שליט"א אשר אף ערך במקום מי שברך לרפואתו ולחיזוק הכוחות של מרן האדמו"ר מבעלזא שליט"א כאשר הנערים מצטרפים לתפילה מעומק ליבם.

מדובר באירוע חריג ונדיר במעונו של האדמו"ר מבעלזא כאשר עשרות הנערים המתחזקים יצאו מן המקום בתחושה עילאית לאחר שזכו לשהות יחד עם הרבי למעמד אמירת הסליחות במשך שעה ארוכה יחד עם הראשל"צ הגרש"מ עמאר.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture