0%
יוסי דגן לבכיר האיטלקי:

"חייבים להילחם יחד על עתיד העולם החופשי"

במפגש מיוחד שארחה שרת התחבורה מירי רגב, נפגש ראש מועצת שומרון יוסי דגן עם סגן ראש ממשלת איטליה מתאו סלביני • השניים סיכמו על חיזוק שיתופי הפעולה

דוד חדד
אין תגובות
"חייבים להילחם יחד על עתיד העולם החופשי"
יוסי דגן. צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

יוסי דגן ראש מועצת שומרון נפגש עם מתאו סלביני, סגן ראש ממשלת איטליה ומנהיג מפלגת ליגה נורד – מפלגת הימין הגדולה באיטליה ומוביל סיעה חזקה בפרלמנט האירופי – מפגש שארחה שרת התחבורה מירי רגב יחד עם מתאו. השלושה דנו בהידוק הקשרים בין המדינות, בהתמודדות המשותפת מול איומים ביטחוניים ובחשיבותו של השומרון לביטחון ישראל והמערב, וסיכמו על חיזוק שיתופי הפעולה.

יוסי דגן, ראש מועצת שומרון, אמר לאחר הפגישה:
"אנחנו חייבים לעבוד יחד – בארצות הברית, באירופה ובישראל. יש לנו אותם ערכים, ואנחנו עומדים יחד מול אותם אתגרים. כל זאת כדי להבטיח את ביטחוננו ולמען עתיד התרבות המערבית. ההתיישבות כאן היא לא רק צדק היסטורי, היא גם המגן של ישראל מול הטרור האסלאמי הקיצוני שמאיים על כולנו. חייבים להילחם יחד על עתיד העולם החופשי".

שרת התחבורה מירי רגב אמרה: "יש חשיבות אדירה בחיבור בין כוחות שפועלים יחד למען ביטחון ויציבות. אנו רואים קשר ישיר בין הביטחון בישראל לבין הביטחון של אירופה והעולם כולו. השומרון הוא לא רק חומת מגן של ישראל – הוא חומת המגן של כל העולם מול הטרור והברבריות. ולכן החיזוק של ההתיישבות הוא אינטרס בינלאומי".

מתאו סלביני הוא מנהיג מפלגת הליגה הצפונית. הוא מכהן כמשנה לראש הממשלה, ושר התשתיות והתחבורה בממשלתה של ג'ורג'ה מלוני

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture