0%
"עם חימוש מדויק"

צה"ל: תקפנו מחבלים ששהו במתחם פיקוד של חמאס וג'יהאד

צה"ל ושב"כ תקפו לפני זמן קצר, מחבלים ששהו במתחם פיקוד ושליטה של ארגוני הטרור חמאס וגא"פ שהוקם במרחב ג'באליה • צה"ל: "המתחם שימש את המחבלים לתכנון ולהוצאה לפועל של פעולות טרור נגד אזרחי מדינת ישראל"

יענקי גולדן
אין תגובות
צה"ל: תקפנו מחבלים ששהו במתחם פיקוד של חמאס וג'יהאד

צה"ל ושב"כ תקפו לפני זמן קצר, מחבלים ששהו במתחם פיקוד ושליטה של ארגוני הטרור חמאס וגא"פ שהוקם במרחב ג'באליה.

"מתחם הפיקוד והשליטה שימש את המחבלים לתכנון ולהוצאה לפועל של פעולות טרור נגד אזרחי מדינת ישראל וכוחות צה"ל אומרים בצה"ל ומציינים כי "טרם התקיפה ננקטו צעדים רבים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזרחים, לרבות שימוש בחימוש מדויק, חוזי מהאוויר ומידע מודיעיני נוסף".

בצה"ל מאשימים עוד כי "ארגוני הטרור מפרים באופן שיטתי את הדין הבין לאומי, תוך ניצול אכזרי של מוסדות אזרחיים והאוכלוסייה כמגן אנושי לפעולות טרור. צה"ל ושב״כ ימשיכו לפעול בעוצמה ובנחישות כנגד כל ארגוני הטרור ברצועה".

הכתבה עניינה אותך?

88%
12%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture