0%
הופעה ראשונה מאז שב מארה"ב

אלפי החסידים סיימו את הזוהר לרפואת הרבי מויז'ניץ

הרבי מויז'ניץ שחזר מארצות הברית לאחר שהות ממושכת לצרכי רפואה ערך את מעמד ההדלקה בבית המדרש בקריית החסידות בבני ברק • החסידים שהתרגשו לראות את הרבי לראשונה מזה מספר חודשים שוררו בעוז • בשיא המעמד סיים הרבי את הזוהר יחד עם אלפי החסידים וחיזק את לומדי מסגרת "איתכנשו"

חיים גפן
אין תגובות
אלפי החסידים סיימו את הזוהר לרפואת הרבי מויז'ניץ

אלפי חסידים השתתפו אמש (חמישי) במעמד ההדלקה שערך מרן האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א בבית מדרשו בקריית החסידות בבני ברק. מדובר במעמד ראשון מאז חזרתו מארצות הברית שם שהה לצרכי רפואה.

החסידים שהתרגשו לראות את הרבי המתינו להגעתו ברחובות העיר ולאחר מגן התכנסו למעמד ההדלקה. בשיא המעמד ערכו אלפי החסידים סיום ספר הזוהר הקדוש לרפואת רבם האדמו"ר במסגרת הלימוד "איתכנשו" שע"י ארגון "אור הרשב"י".

במעמד הסיום נשא דברים ראש ישיבות החסידות הגר"מ ארנסטר אשר סיים את הזוהר הקדוש וציין לשבח את מסגרת הלימוד "איתכנשו". הרבי אף הוא עודד את הלימוד והתרגש מן המחווה של החסידים.

יצוין כי "איתכנשו" הינה מסגרת לימוד יוצאת דופן כאשר אלפי לומדים זוכים ללמוד מידי יום דף או עמוד מספר הזוהר הקדוש כך שתוך שלוש שנים הם זוכים לסיים את ספר הזוהר הקדוש מראשיתו ועד סופו.

הכתבה עניינה אותך?

82%
18%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture