0%
השר בן צור:

"תכנית מיגו היא מודל מוצלח להכשרה ושילוב חרדים בתעסוקה"

במקביל לסיום הרישום למחזור החמישי של תכנית מיגו: המספרים נחשפים - מעל 100 בוגרים השתלבו לאחרונה בעבודה • הרחבת מסלולי הלימוד והפריסה הארצית • מימון מלא, ליווי אישי והשמה בסיום

דוד חדד
אין תגובות
"תכנית מיגו היא מודל מוצלח להכשרה ושילוב חרדים בתעסוקה"

תכנית מיגו, מיזם משותף של קרן קמ"ח ומשרד העבודה להכשרת גברים חרדים במקצועות ההנדסה והטכנולוגיה, ממשיכה להציג תוצאות מרשימות בשטח, עם נתוני השמה גבוהים מהממוצע בענף, והתרחבות מרעננת למסלולי לימוד חדשים ואטרקטיביים.

על רקע נתוני ההשמה המרשימים של התכנית, שר העבודה, יואב בן צור, אמר: "תכנית מיגו היא מודל מוצלח של שילוב חרדים בשוק התעסוקה, בדרך של כבוד, מקצועיות ופרנסה איכותית. זהו מסלול שבאמת מייצר שינוי בשטח".

לצד מסלול התוכנה המצליח, פתחה מיגו ארבעה מסלולים חדשים: הנדסה אזרחית, הנדסת מכונות, הנדסת אלקטרוניקה והנדסת חשמל, בפריסה ארצית רחבה. כל המסלולים מלווים במעטפת מלאה הכוללת מימון לימודים, מלגת קיום חודשית, השלמות באנגלית ומתמטיקה, ליווי פדגוגי מותאם, וסיוע אישי בהשמה בעבודה.

למרות הקיפאון הכללי בגיוסים להייטק, נרשמה לאחרונה הצלחה משמעותית גם בתחום ההשמות: למעלה מ-110 בוגרים שובצו במשרות איכותיות בהייטק, בהן חברות מובילות בתעשיית הטכנולוגיה העילית. בין היתר, באינטל, רפאל, אלביט, Ness, Nvidia וחברות נוספות.

לדברי איציק קרומבי, מנכ"ל מיגו: "האמון שמביעים מעסיקים במגזר הטכנולוגי בבוגרי מיגו הוא הוכחה חיה לכך שהשילוב של הכשרה מקצועית עם מסירות ורצינות, מניב הצלחה אמיתית. מיגו הוא לא רק מיזם לימודים, אלא מסלול לחיים."

מוטי פלדשטיין, מנכ"ל קרן קמ"ח: "הפרויקט הוקם מתוך שליחות, לפתוח שערים לפרנסה ראויה ויציבה במקצועות נדרשים, תוך שמירה מלאה על אורח החיים החרדי. הצלחת הבוגרים היא ההוכחה שהחזון הזה מתממש."

ההרשמה למחזור הקרוב – שיאפשר הצטרפות למסלול שמוביל לקריירה יציבה, בסביבה תומכת, עם מימון מלא וליווי אישי עד להשמה בעבודה, עומדת להסתיים בימים הקרובים.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture