0%
"ניצחון גדול"

כך מחאת השמאל מתפרשת בעיני חמאס ומעכבת שחרור חטופים

מזרחן וחוקר בכיר במרכז הירושלמי לענייני חוץ וביטחון יוני בן מנחם מסביר כי השביתה וההפגנות של השמאל מתפרש בעיני חמאס כניצחון • לדבריו "אחת המטרות שלהם היא ליצור שסע חברתי בישראל, והם מנפנפים בזה כהישג גדול שלהם"

יענקי גולדן
אין תגובות
יוני בן מנחם צילום: אורי לנץ פלאש 90

יוני בן מנחם, מזרחן וחוקר בכיר במרכז הירושלמי לענייני חוץ וביטחון, התייחס היום (ראשון) בראיון לערוץ 14 לאופן שבו חמאס מתייחס למחאת השביתה של השמאל ברחבי מדינת בישראל.

"ההתבטאויות והעצרת הגדולה מתפרשות בעיני החמאס כניצחון גדול", אמר בן מנחם, והסביר כי "אחת המטרות שלהם היא ליצור שסע חברתי בישראל, והם מנפנפים בזה כהישג גדול שלהם".

החוקר הוסיף כי ערוץ "אל-ג'זירה", המזוהה עם האחים המוסלמים וחמאס, מהדהד את ה"הצלחה" שלהם במלחמה. "הם יעשו מזה מטעמים ושידורים חיים ממופעי ההזדהות האלה", אמר בן מנחם, והדגיש: "זה דבר שלא משרת את האינטרס שלנו. חמאס מנצל את זה ויגביר את הלוחמה הפסיכולוגית נגדנו כדי להשיג אירועים נוספים כאלה".

הדברים נאמרים ברקע ההפגנות הנרחבות של השמאל המתקיימות היום ברחבי הארץ במסווה של שחרור החטופים. זאת לטשטש את המטרה העיקרית שלהם שהיא הפלת הממשלה.

הכתבה עניינה אותך?

96%
4%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture