0%
אחרי שיבושים של שבוע

ממחר: הרכבות חוזרות לפעילות מלאה

לאחר שבוע של שיבושים ועיכובים: רכבת ישראל הודיעה על סיום העבודות לתיקון התקלות, והחל ממחר תחודש תנועת הרכבות בכל הקווים

דוד חדד
אין תגובות
צילום: רכבת ישראל

רכבת ישראל הודיעה היום (ראשון) כי החל ממחר, תנועת הרכבות תשוב לסדרה בכל הקווים ברחבי הארץ, זאת לאחר שהסתיימו העבודות לתיקון התקלות ששיבשו את פעילות הרכבת בשבוע האחרון.

על פי ההודעה, צוותי הרכבת פעלו בשבועיים האחרונים ללא הפסקה כדי להסיר את התקלה החמורה, שהובילה לכאוס תחבורתי.

התקלה התגלתה לפני כ-10 ימים, ונגרמה כתוצאה מפגיעה בכבלי תשתית החשמול, בשני מוקדים: באזור צומת גנות ובמקטע שבין חדרה לנתניה. מרכבת ישראל נמסר כי "לתשתית נגרם נזק כבד המתפרס על פני מאות מטרים".

הנזק נגרם על ידי רכבת משא שנסעה על תוואי המסילות המחושמלות ופגעה בכבלי התשתיתבמקביל לתיקון התקלה, נוצלו ימי ההשבתה לטובת עבודות שדרוג בתחנת תל אביב השלום, שתוכננו במקור לחודש הבא.

השיבושים הנרחבים וסגירת התחנות המרכזיות בחלק מהקווים, גרמו לעומסים כבדים ועיכובים משמעותיים. נוסעים רבים נאלצו להמתין שעות, להחליף רציפים ולהצטופף בקרונות, מה שהוביל לאי נוחות מרובה. ביום חמישי הודיעה שרת התחבורה מירי רגב, לצד בכירים נוספים, על חזרת תנועת הרכבות באופן הדרגתי, וכעת, עם סיום העבודות, תשוב הרכבת לפעילות מלאה.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture