0%
ביום ראשון

שרי הקבינט יתכנסו לדיון בנושא החטופים והחלת ריבונות

שרי הקבינט המדיני ביטחוני יתכנסו ביום ראשון לדיון בנוגע למצב המלחמה בעזה והמשא ומתן לשחרור חטופים • השרים צפויים לדון גם בנושא החלת הריבונות כתגובה להחלטת מדינות רבות להכיר במדינה פלסטינית

דודי סגל
אין תגובות
שרי הקבינט יתכנסו לדיון בנושא החטופים והחלת ריבונות
צילום: קובי גדעון/ לע"מ

שרי הקבינט המדיני ביטחוני יתכנסו ביום ראשון לדיון בנוגע למצב המלחמה בעזה והמשא ומתן לשחרור חטופים, זאת לאחר ישיבת הקבינט שהתקיימה ביום שלישי ונמשכה שעתיים וחצי בלבד וללא כל החלטה מעשית.

על פי הדיווח של כאן חדשות, במהלך ישיבת הקבינט, השרים ידונו גם בהכרזה על ריבונות ביהודה ושומרון, זאת כחלק מההיערכות הישראלית להחלטת מדינות רבות להכיר במדינה פלסטינית, בדיון בעצרת האו"ם הצפויה בחודש הבא. על פי המקורות שצוטטו בדיווח, אחת האפשרויות הנשקלות בתגובה למהלך זה היא הכרזה על ריבונות בחלק מהשטחים.

בתוך כך, כאמור, השרים צפויים לקבל בנוסף עדכון על המגעים לעסקת חטופים, זאת לאחר שהפגישה עם המשלחת המצרית לא הביאה להתקדמות, ונותרו פערים משמעותיים בין ישראל לבין מצרים וקטאר, המתווכות בעסקה.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture