0%
ההתנכלות נמשכת

תלמיד ישיבת חב"ד נעצר בדרכו לניו יורק

תלמיד ישיבת חב"ד, בנו של אחד משלוחי חב"ד בישראל, נעצר בשדה התעופה בן גוריון בעת שניסה לעלות על טיסה לניו יורק, שם התכוון לשהות במרכז חב"ד 770 לקראת חגי תשרי

יוסי פלד
אין תגובות
תלמיד ישיבת חב"ד נעצר בדרכו לניו יורק
חרדים בנתב"ג /// צילום: יוסי זליגר/פלאש90

תלמיד ישיבת חב"ד, בנו של אחד משלוחי חב"ד בישראל, נעצר בשדה התעופה בן גוריון בעת שניסה לעלות על טיסה לניו יורק, שם התכוון לשהות במרכז חב"ד 770 לקראת חגי תשרי. על פי דיווח, הבחור כבר נשפט ל-20 ימי מאסר בכלא צבאי.

מוקדם יותר היום דווח כי בחור ישיבה נוסף, אדם דוד פרנקו, בן 23, תלמיד ישיבת 'חוט של חסד', נעצר בנתב"ג בדרכו לאומן שבאוקראינה. ג

חבר הכנסת מאיר פרוש תקף את המעצרים ואמר כי "מסך הברזל של מדינת ישראל נגד חסידים המבקשים לנסוע לרבם החל לפעול". פרוש הוסיף כי "בהנחיית היועצת המשפטית לממשלה, יצא היום לדרך מבצע חסר תקדים, לפיו יש למנוע מיהודים לחגוג את ראש השנה כמנהגם מידי שנה. לא ייאמן כי במדינה עם שלטון של יהודים קורה דבר כזה, זוהי בושה בינלאומית".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture