0%
סמוטריץ' נגד אהרון ברק

"חוזר להסית, לזרוע פחד וללבות שנאה"

שר האוצר הגיב בזעם לדבריו של נשיא העליון בדימוס בהפגנה של מחאת קפלן • "ברק לא למד דבר מהפילוג שקדם לטבח השבעה באוקטובר. הוא וחבר מרעיו מנסים להפוך את ישראל למדינה שנשלטת בידי אדם אחד - אנחנו נחושים להשיב את הריבונות לעם"

שוקי כץ
תגובה אחת
"חוזר להסית, לזרוע פחד וללבות שנאה"
צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

מתקפה חריפה נגד נשיא בית המשפט העליון בדימוס, אהרון ברק, נשמעה היום (א') מצד שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בתגוה לדברים שאמר בהפגנה של מחאת קפלן במוצאי שבת.

"אהרון ברק לא למד דבר מאירועי הפילוג והמחלוקת שקדמו לטבח הנורא ביותר שבוצע בעם היהודי מאז השואה", תקף סמוטריץ'. "הוא חוזר להסית בשקרים, לזרוע פחד וללבות שנאה, כדי להביא לכאוס ולפגוע במדינת ישראל". השר הוסיף כי "פעילותו של ברק נועדה לערער את יציבות הממשלה הנבחרת ולהחליש את הביטחון הלאומי בעיצומה של תקופה רגישה".

עוד טען כי ברק מבקש לשמר מודל שלטוני שבו המילה האחרונה שייכת למערכת המשפט בלבד, על חשבון רצון הבוחר. "ברק וחבר מרעיו ניסו ומנסים להפוך את ישראל למדינה שנשלטת בידי אדם אחד בלבד – נשיא בית המשפט העליון", לשון ההודעה. "אנחנו נחושים למנוע זאת, לשמור על הדמוקרטיה ולהשיב את הריבונות לעם".

הכתבה עניינה אותך?

97%
3%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture