0%
בשורה לטסים

ענקית התעופה ההולנדית KLM חוזרת לישראל

אחרי סדרת ביטולים בשל המצב הביטחוני: חברת KLM תחדש מחר את טיסותיה בקו אמסטרדם-תל אביב • החברה תשיב לפעילות גם את הקו לדובאי

יצחק כהן
אין תגובות
ענקית התעופה ההולנדית KLM חוזרת לישראל
מטוס של KLM צילום: פקסלז

נמשכת מגמת חזרת חברות התעופה הזרות לישראל: חברת התעופה ההולנדית KLM הודיעה היום (ראשון) רשמית כי היא מחדשת את פעילותה בישראל החל ממחר. בהודעת החברה נמסר כי ההחלטה התקבלה לאחר הערכת מצב מחודשת של המציאות הביטחונית באזור.

חזרתה של KLM מגיעה לאחר תקופה של חוסר יציבות. רק בשבוע שעבר הודיעה החברה על ביטול טיסותיה "עד להודעה חדשה", למרות שהייתה אמורה לחדשן כבר אז.

כזכור, במהלך חודש ינואר הקפיאה החברה את כל טיסותיה לתל אביב, דובאי וסעודיה בשל המתיחות הביטחונית הגבוהה ששררה באזור. כעת, לצד החזרה לישראל, תפעיל החברה מחדש גם את טיסותיה ליעד המבוקש דובאי.

חזרתה של KLM נחשבת לצעד משמעותי שעשוי להשפיע על חברות נוספות שיושבות על הגדר. במקביל, העיניים נשואות אל קבוצת "לופטהנזה" (הכוללת את החברות לופטהנזה, סוויס, אוסטריאן, בריסל איירליינס ויורווינגס), שהודיעה בחודש שעבר על ביטול חלקי של טיסותיה לישראל עד להיום, ה-31 בינואר.

בענף התעופה מעריכים כי חזרת KLM תגביר את התחרות בקווי אירופה והמזרח, ותסייע להקלה בעומסים ובמחירי הכרטיסים שנסקו בתקופה האחרונה.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture