0%
בדרום לבנון

צה"ל חיסל את האחראי על מערך הארטילריה של חיזבאללה

המחבל אחמד עלי סלאמי חוסל בתקיפה במרחב יאנוח לאחר שפעל לשיקום מערך הירי לעבר ישראל • "צה"ל ימשיך לפעול בנחישות להסרת כל איום ביטחוני המופנה כלפי מדינת ישראל מצפון"

יענקי גולדן
אין תגובות
צה"ל חיסל את האחראי על מערך הארטילריה של חיזבאללה

צה"ל הודיע היום (שני) כי כוחות הביטחון חיסלו במרחב יאנוח שבדרום לבנון את המחבל אחמד עלי סלאמי, ששימש כדמות מרכזית במערך הארטילריה של ארגון הטרור חיזבאללה.

על פי הצבא, סלאמי היה אחראי לקידום מתווי ירי רבים לעבר כוחות צה"ל ושטח מדינת ישראל לאורך תקופת הלחימה, ובעת האחרונה אף פעל לשיקום יכולות הירי של הארגון מתוך אזורי אוכלוסייה אזרחית.

בצה"ל הדגישו כי פעולותיו של סלאמי היוו הפרה ישירה של ההבנות בין ישראל ללבנון. לצד החיסול הממוקד,

בדובר צה"ל התייחסו לדיווחים על פגיעה באזרחים במהלך התקיפה ומסרו כי האירוע נמצא בבדיקה. בתוך כך צוין כי טרם התקיפה ננקטו אמצעי זהירות לצמצום הפגיעה בבלתי מעורבים, הכוללים שימוש בחימוש מדויק ותצפיות אוויריות רציפות.

כמו כן, נמסר כי צה"ל ימשיך לפעול בנחישות להסרת כל איום ביטחוני המופנה כלפי מדינת ישראל מצפון.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture