0%
נענה בסירוב

צו מנהלי חריג של האלוף בלוט: איזוק אלקטרוני למתיישב

האלוף אבי בלוט בצו מנהלי חריג נוסף הכולל איזוק אלקטרוני כנגד מתיישב, וכשזה סירב לאיזוק – נחקר בגין הפרת הוראה חוקית • עו"ד משה פולסקי מחוננו: "התנהלות מקוממת של רשויות אכיפת החוק. מזכיר משטרים אפלים וקומוניסטיים"

דוד חדד
אין תגובות
צו מנהלי חריג של האלוף בלוט: איזוק אלקטרוני למתיישב
צילום: חוננו

מתיישב תושב הר חברון נעצר לפני כחודש והורחק מהר חברון. הבוקר (ד') נקרא המתיישב לחקירה, בסופה הוטלו עליו הגבלות מנהליות ע"י אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט: צו מנהלי האוסר עליו לצאת מתחומי היישוב בו הוא מתגורר, וצו מנהלי של איזוק אלקטרוני.

המתיישב סירב לאיזוק האלקטרוני, ולכן נחקר פעם נוספת – בגין הפרת הוראה חוקית של האיזוק.

עו"ד משה פולסקי מארגון חוננו המייצג את המתיישב תקף אץ השימוש בצווים מנהליים "שוב אנו נתקלים בהתנהלות מקוממת של רשויות אכיפת החוק. לא רק שמוציאים נגד המתיישב צו מעצר מנהלי – שהינו הליך דרקוני בו אין למתיישב אפשרות להתגונן נגד המיוחס לו, אלא שרשויות אכיפת החוק, השב"כ ואלוף פיקוד המרכז צועדים מעבר לכך ומבקשים להשית עליו איזור אלקטרוני. הדבר מזכיר משטרים אפלים וקומוניסטיים. המתיישב סירב במפגיע לאיזוק. לחייב אדם לאיזוק אלקטרוני זה לא חוקי ולא חוקתי, ואין לנו אלא להצר על כך שלמרות שבתי המשפט ציינו והורו כי לא נכון לאכוף על אזרח להיענות לאזיק אלקטרוני מנהלי – רשויות אכיפת החוק ממשיכות בהתנהלות המקוממת ועושות שימוש פסול באיזוק האלקטרוני".

הכתבה עניינה אותך?

50%
50%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture