אומן החושים החרדי יוני שרף חוזר לפרק שלישי ואחרון בסדרת בין הזמנים של 'המחדש'. כבר בתחילת התוכנית הוא מציב בפני המגיש אתגר פשוט לכאורה: לפתוח טלפון באמצעות קוד שאותו הוא אינו יודע. לאחר סדרת ניסיונות, המספר האחרון שנבחר מצליח לפתוח את המכשיר, והתגובה לא מאחרת להגיע: "זה מטורף".
לא נפתח לכם? נסו כאן
מכאן הדברים רק הולכים ומסתבכים, כששרף מצליח לבנות סביב אותו מספר סדרה של חישובים שהולכת ומדהימה את המגיש שמתבקש לחשוב על מספר בין 1 ל־100. הוא בוחר במספר 35, ומשם מתחיל תרגיל חשבוני שהולך ומסתבך. שוב ושוב המספר 35 חוזר בתרגילים, עד שהמגיש כבר מתקשה להאמין למה שהוא רואה מול העיניים.
הקטע המסקרן ביותר מגיע לקראת הסיום. שרף מציב על השולחן סדרה של פנקסים ומספרים, נותן למגיש לבחור באופן חופשי, ומנסה "לשדר" אליו מספרים. ואז מגיע הרגע שבו הכול מתחבר. שרף מבקש מהמגיש לומר מספר שעלה לו בראש, ומכאן מתפתח קטע שקשה להבין איך תוכנן מראש.
זהו הפרק השלישי והאחרון בסדרת המופעיל של יוני שרף ב-'בין הזמנים של המחדש'. צפו בפרק המלא ונסו לגלות בעצמכם איך הוא הצליח לעשות את זה.