0%
"חגורת אש" בדרום לבנון

גל תקיפות חריג ברכס עלי טאהר

בעקבות פציעתם של קצין ושני לוחמים מיחידת יהל"ם מפיצוץ רחפן נפץ באזור הביטחון, מדווחים כלי תקשורת בלבנון על שרשרת הפצצות אוויריות מאסיביות והפגזות ארטילריה כבדות בכפרים רומן ודיר סיריאן

יענקי גולדן
אין תגובות
גל תקיפות חריג ברכס עלי טאהר

בכלי התקשורת בלבנון דיווחי הלילה על גל תקיפות נרחב של צה"ל באזור רכס עלי טאהר שבדרום המדינה, אשר הוגדר על ידי גורמים מקומיים כ"חגורת אש". על פי הדיווחים, מטוסי חיל האוויר ביצעו סדרת גיחות אינטנסיבית באזור הרכס האסטרטגי, שכללה פגיעות במטרות בכפרים רומן ודיר סיריאן, לצד ירי ארטילרי כבד וטענות לפעילות קרקעית שהתפתחה במרחב.

הפעילות המאסיבית מגיעה לאחר תקרית חמורה שאירעה בסביבות השעה 2:30 בלילה באזור רכס עלי טאהר, שבה נפגעו לוחמים מכוח יהל"ם של חיל ההנדסה מפיצוץ רחפן נפץ ששוגר לעברם.

בהודעה רשמית וחריגה שפורסמה באנגלית מטעם משרד ראש הממשלה צוין כי "חיזבאללה הפר את הפסקת האש בלבנון בכך שתקף את חיילינו באזור הביטחון המגן על יישובים ישראליים מעבר לגבול. מתקפת חיזבאללה פגעה קשה בשלושה מחיילינו". במשרד ראש הממשלה הוסיפו והדגישו כי צה"ל הגיב בתקיפה ממוקדת נגד "מפקדת הטרור של חיזבאללה שהורתה על התקיפה".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.