0%
לקראת הפריימריז בליכוד

הדרמה והשריונים: החשיפה של בן גביר

יו"ר עוצמה יהודית טוען בריאיון כי שמונה אישים בולטים מסיעת השלטון – בהם ארבעה שרים מכהנים וארבעה חברי כנסת – פנו אליו בבקשה לשריין לעצמם מקום ברשימתו על רקע נתוני הסקרים, ומסביר מדוע בחר לדחות את הפניות

שוקי כץ
אין תגובות
הדרמה והשריונים: החשיפה של בן גביר
איתמר בן גביר צילום: יונתן סינדל/פלאש 90 השר לביטחון לאומי

יו"ר עוצמה יהודית, השר איתמר בן גביר, חשף בריאיון ברדיו 103fm כי שמונה בכירים מתנועת הליכוד, בהם ארבעה שרים מכהנים וארבעה חברי כנסת, פנו אליו בבקשה להצטרף למפלגתו ערב הבחירות המקדימות.

במהלך הריאיון פירט השר את הפניות שקיבל ואמר כי "ארבעה שרים מכהנים וארבעה ח"כים מכהנים פנו אליי לשריין אותנו. הם רואים את הסקרים של עוצמה, הם ראו כמה אנחנו חזקים והם רצו להצטרף".

בהמשך דבריו התייחס בן גביר לסיבות שבגללן המגעים לא הבשילו לכדי מעבר בפועל ושילוב של אותם אישים ברשימת המפלגה, וציין: "יש לי גם הרבה חברים מהתיכון, אולי אני אכניס גם אותם לרשימה? זה לא אותו דבר. הליכוד זה הליכוד, עוצמה זה עוצמה. אני מאחל להם בהצלחה בליכוד".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.