0%

פשיטה לילית בדהרייה: אקדח ותחמושת אותרו בבית מגורים

לוחמי יחידת 'חץ יהודה' של מחוז ש"י פשטו בהכוונה מודיעינית על בית בעיירה הפלסטינית ועצרו תושב בשנות ה-50 לחייו עם אקדח 'גלוק' ומחסניות • הפעילות מצטרפת לשורת תפיסות אמל"ח בימים האחרונים ביהודה ושומרון, בהן איתור רובה M16, מטעני צינור ורימון יד מוכנים להשלכה

מבצע למניעת טרור
אין תגובות
פשיטה לילית בדהרייה: אקדח ותחמושת אותרו בבית מגורים
צילום: דוברות משטרת ישראל

פעילות התקפית וממוקדת של כוחות הביטחון נגד תופעת אמצעי הלחימה הבלתי חוקיים ביהודה ושומרון הובילה הלילה למעצרו של פלסטיני בדהרייה, לאחר שבביתו נחשפו אקדח, מחסניות ותחמושת.

במסגרת המבצע שביצעו בלשי ולוחמי יחידת 'חץ יהודה' של מחוז ש"י, בהכוונה מודיעינית מדויקת של רכז היחידה, פשטו הכוחות על בית מגורים בעיירה וערכו בו חיפוש מדוקדק שבמהלכו אותרו ותפסו אקדח מסוג 'גלוק', שתי מחסניות תואמות ועשרות כדורי 9 מ"מ. החשוד, תושב המקום בשנות ה-50 לחייו, נעצר במקום והועבר להמשך חקירה ביחידה.

תפיסה זו מצטרפת לשורה של פעולות יזומות שביצעו שוטרי מחוז ש"י ולוחמי צה"ל בימים האחרונים בגזרה. שלשום אותרו ונתפסו בכפר קליל רובה מסוג M-16, מאות כדורים, מחסניות ועשרות אלפי שקלים במזומן, בפעילות של כוחות צה"ל בהכוונה מודיעינית של תחנת אריאל ממרחב שומרון. במקביל, בפעילות של בלשי תחנת עציון בסיוע לוחמי חטמ"ר עציון בעיירה זעתרה, נחשפו מטעני צינור ורימון יד כשהם מוכנים להשלכה, כחלק מהמאמץ המבצעי הרציף לסיכול עבירות הנשק במישור הפלילי והביטחוני כאחד.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.