0%
הביקורת על הבנייה ב-E1

"טון מתנשא": סער עונה ללונדון

שר החוץ הישראלי דוחה בחריפות את הודעת הגינוי של מקבילו הבריטי אד מיליבנד בעקבות פרסום המכרז הממשלתי לבניית מאות יחידות דיור בשטחי E1 • "לעם היהודי יש זכות לחיות בארץ ישראל כמו שלבריטים יש זכות בלונדון – אבסורד שמדינה שמחזיקה שטחים קולוניאליים תטיף לנו מוסר"

דודי סגל
אין תגובות
"טון מתנשא": סער עונה ללונדון
גדעון סער. צילום: סיוון שחור, לע"מ

עימות דיפלומטי חריף נרשם בין ירושלים ללונדון בעקבות פרסום המכרז הממשלתי להקמת 1,200 יחידות דיור במרחב E1 שמעבר לקו הירוק. שר החוץ גדעון סער הגיב בחריפות להצהרתו של שר החוץ הבריטי אד מיליבנד, אשר יצא נגד מהלך הבנייה הישראלי, ושלח מסר תקיף במיוחד להנהגה בבריטניה.

בתגובתו הבהיר שר החוץ: "אני דוחה מכל וכל את הצהרתו של שר החוץ הבריטי ואת הטון המתנשא שבדבריו. לעם היהודי יש את הזכות לחיות ברחבי ארץ ישראל, כשם שלבריטים יש את הזכות לחיות בלונדון ובכל רחבי בריטניה".

עוד אמר כי "בריטניה עצמה עדיין שולטת בשטחים קולוניאליים אלפי קילומטרים מחופיה. זה אבסורד שבריטניה תטיף לעם היהודי".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.