לקראת חג הסוכות משלימים ברשת מלונות אדר את ההיערכות לאירוח מאות משפחות מבני הציבור החרדי בשלושת מלונות הרשת בעכו ובטבריה. חבילת החג המיוחדת לקראת החג הראשון, שיחול השנה בשבת ,נמשכת אל ימי חול המועד שלאחריו, עם אירוח המותאם למשפחות המבקשות לשלב את שמחת החג עם ימי מנוחה ונופש.
ברשת נערכים לשמחת חג מלאה באירוח על בסיס פנסיון מלא, עם סעודות חג עשירות, תפילות והרצאות ואווירת חג לאורך כל ימי האירוח. לצד אלה יעמדו לרשות האורחים מתקני הקאנטרי עם בריכות השחייה ומתחם הספא בשעות נפרדות לגברים ולנשים.
ברשת מדגישים כי "עבור האורח החרדי, חופשה טובה מתחילה דווקא בפרטים שאינם אמורים להעסיק אותו במהלך החופשה. ההתאמה לציבור שומר התורה והמצוות אינה נבנית במלונות אדר רק לקראת סוכות, אלא מתקיימת ברשת לאורך כל ימות השנה, כך שבימי החג ניתן להוסיף עליה את תוכני החג והאירוח המיוחד מבלי להתחיל את ההיערכות מן היסוד, וללא כל חשש הלכתי".
כך גם בתחום הכשרות ברשת מלונות אדר, שהינה למהדרין מן המהדרין בכל ימות השנה: המלונות מארחים כנסי רבנים ומוסדות לשבתות ולימי עיון, כאשר האורחים הנכבדים מציינים כי הבחירה ברשת הינה לאור ההתאמה ההדוקה לאורח החרדי בכל התחומים – ובפרט בתחום הכשרות.
כך, מטבחי מלונות הרשת עומדים תחת פיקוח הדוק של בד"ץ "הכשרות המהודרת" בפיקוח מומחה הכשרות הרב רפאל מנת, לצד כשרות של הרבנות המקומית למהדרין: כשרות הרבנות מהדרין עכו במלונות רשת אדר שבעכו ורבנות מהדרין טבריה במלון אירופה. חומרי הגלם והמוצרים המשמשים במטבחי המלונות הם מהכשרויות המהודרות ברמה הגבוהה ביותר בלבד.
לרשות האורחים ברשת מלונות אדר עומדים שלושה מלונות בעלי אופי שונה. בעכו מציעה הרשת את מלון "חוף התמרים", השוכן על קו הים וכולל בריכה חצי-אולימפית, בריכה פנימית, חוף ים צמוד, מקווה גברים ומתחם קאנטרי וספא. לצד זאת ניתן להתארח במלון "נווה תמר", אף הוא על קו החוף הצפוני, עם 75 חדרים המיועד למשפחות קטנות יותר ומאפשר שימוש במתחם הקאנטרי והספא, עם כל יתר מתקני מלון "חוף התמרים" שנמצא במרחק הליכה קצר.
מלון "אירופה" שוכן בלב טבריה, בבניין היסטורי משוחזר משנת 1917, ומאפשר לשלב את חופשת החג עם נופי הכנרת והקרבה למקומות הקדושים בעיר. קברות הרמב"ם והשל"ה נמצאים במרחק דקות אחדות מהמלון. במלון בית כנסת פעיל ושירותי שבת, וההתאמה לציבור הדתי והחרדי מתקיימת בו גם בשגרת השנה.
כאמור, ברשת נערכים עתה לאירוח משפחות במהלך החג וימי חול המועד, כמו גם בחג שמחת תורה. במסגרת חבילת סוכות, מוצע למתארחים ברשת מבצע ילד ראשון בחדר ההורים ללא תשלום. מחיר החבילה הינו החל מ-3,130 שקלים לזוג לשני לילות על בסיס פנסיון מלא.
ברשת מלונות אדר אומרים כי "המטרה היא לאפשר למשפחה החרדית לצאת לחופשת חג בלי להפוך את עצם היציאה למבצע של בירורים והתאמות. הכשרות, התפילות, שירותי השבת והחג ושעות הפעילות המותאמות הם חלק מהאירוח, ובסוכות מצטרפת אליהם אווירת החג המיוחדת בשלושת המלונות".