0%
החיסולים נמשכים

מפקד בחמאס ובכיר במערך התצפיות חוסלו בתקיפה מהאוויר

צה״ל חיסל בחאן יונס את מעאד גאמל אבו נצירה, מפקד בזרוע הצבאית של חמאס, אשר קידם מתווי טרור באזור הקו הצהוב • בתקיפה נוספת חוסל מחבל במערך התצפיות

יענקי גולדן
אין תגובות
מפקד בחמאס ובכיר במערך התצפיות חוסלו בתקיפה מהאוויר

מפקד בזרוע הצבאית של חמאס חוסל היום (ראשון) בתקיפת צה״ל במרחב חאן יונס שבדרום רצועת עזה. המחבל שחוסל הוא מעאד גאמל אבו נצירה. במקביל, בתקיפה נוספת שביצע צה״ל אתמול במרחב, חוסל מחמוד אבראהים דיב עליאן, מחבל במערך התצפיות של ארגון הטרור חמאס.

בתקופה האחרונה זוהה אבו נצירה כשהוא מקדם מתווי טרור נגד כוחות צה״ל במרחב הקו הצהוב. בנוסף, הוא פעל לשיקום יכולות חמאס, תוך הפרה שיטתית של הסכם הפסקת האש.

אבו נצירה חוסל בתקיפה מהאוויר. בצה״ל מסרו כי טרם התקיפות ננקטו צעדים לצמצום הפגיעה באזרחים, בהם שימוש בחימוש מדויק ותצפיות מהאוויר. מדובר צה״ל נמסר כי כוחות צה״ל בפיקוד הדרום פרוסים במרחב בהתאם להסכם, וימשיכו לפעול להסרת כל איום מיידי.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.