עונת הסקי 2027 בגודאורי מתקרבת, ובקשת טורס כבר נערכים לפתיחת העונה עם חבילות סקי כשרות למהדרין המיועדות לציבור הישראלי. החברה, שמפעילה זו השנה השלישית ברציפות פעילות חורף בגודאורי, מציעה גם השנה מעטפת מלאה שמחברת בין חופשת סקי מקצועית לבין צרכים של שומרי כשרות.
פתיחת העונה מתוכננת ל-10 בינואר 2027, כאשר החבילות בנויות במתכונת של ראשון עד חמישי וכוללות ארבעה ימי גלישה מלאים. במסגרת החופשה משולבים טיסות ישירות, כבודה, העברות בין טביליסי לגודאורי, אירוח במלון 5 כוכבים, ארוחות כשרות וסקי פס לארבעה ימים.
סקי בגודאורי – עם מעטפת שמתאימה לציבור שומר הכשרות
גודאורי הפכה בשנים האחרונות לאחד מאתרי הסקי המבוקשים באזור הקווקז. היא משלבת מרחבי גלישה גדולים, נוף הררי פתוח ותנאי שלג שמושכים גולשים מתחילים ומתקדמים כאחד. עבור הציבור הדתי והחרדי, האתגר המרכזי בחופשת סקי בחו"ל הוא לא רק האתר עצמו, אלא גם הכשרות, זמני התפילות, הארוחות והלוגיסטיקה מסביב.
בקשת טורס בנו את החבילה סביב הצורך הזה: האירוח כולל מערך כשרות מסודר, ארוחות במלון, בית כנסת ושירותים המותאמים לקבוצה הישראלית. לצד הגלישה נכללת גם כניסה לספא המלון, כך שניתן לסיים את יום הסקי בצורה רגועה בלי לצאת מהמתחם.
ארבעה ימי גלישה מלאים
אחד הדגשים בחבילות הוא ניצול מקסימלי של ימי החופשה. המתכונת של ראשון עד חמישי מאפשרת ארבעה ימי גלישה מלאים, כאשר ההעברות והטיסות מתוכננות סביב ימי הסקי. החבילה כוללת סקי פס לארבעה ימים, כך שהגולשים יכולים להגיע לאתר כשהחלק הלוגיסטי כבר מסודר מראש.
בקשת טורס מציינים כי הניסיון שנצבר בשתי העונות הקודמות בגודאורי מאפשר השנה לדייק יותר את התפעול, זמני ההעברות, הארוחות וההתנהלות מול המלון ואתר הסקי. מבחינת החברה, המטרה היא לאפשר לנוסעים להתמקד בגלישה, כאשר מרבית המרכיבים מסביב כבר כלולים ומתוכננים כחלק מהחבילה.
ההרשמה לעונת 2027 כבר בעיצומה
עונת הסקי בגודאורי צפויה להימשך לאורך חודשי החורף, כאשר קשת טורס משווקת חבילות שבועיות במועדים נבחרים. מי שמעוניין לבדוק את מועדי היציאה, מרכיבי החבילה והפרטים המלאים יכול להיכנס לחופשת סקי כשרה בגודאורי 2027 באתר הרשמי של קשת טורס.
בעמוד הסקי הרשמי מרוכזים פרטי המלון, מרכיבי החבילה, מידע על אתר הסקי ועדכונים לקראת פתיחת העונה. לפרטים נוספים והרשמה ניתן לעבור אל עמוד הסקי הרשמי של קשת טורס.