טלטלה במפלגת "צבע שחור": הרב יששכר נתן, ראש כולל "תורת יששכר" ומספר שלוש ברשימה, שנועד לייצג את ציבור בני התורה הספרדי, פרש מהמרוץ לכנסת ולא יתמודד בבחירות.
הפרישה מגיעה לאחר פגישה שקיים הרב נתן עם הראשון לציון, הרב יצחק יוסף, במעונו בירושלים. במהלך הפגישה ביקש ממנו הרב יוסף לפרוש מהרשימה, ובעקבות זאת החליט הרב נתן להסיר את מועמדותו.
יו"ר מפלגת "צבע שחור", הרב יעקב חיים מילר, הגיב לפרישה וטען כי המועמד נאלץ לסגת בעקבות איומים ולחצים כבדים שהופעלו עליו ועל בני משפחתו. לדבריו, המפלגה ממשיכה בקמפיין הבחירות ולא מתכוונת לסגת.
מילר התייחס גם לטענות על מצבה של המפלגה בסקרים ואמר: "הם רואים בסקרים הפנימיים שאנחנו עוברים את אחוז החסימה ולכן פועלים נגדנו. מי שבחר בצבע שחור בחר בתורתו אומנותו – ואיומים כאלה רק יחזקו אותנו".
בהמשך הפנה יו"ר המפלגה אצבע מאשימה כלפי ש"ס, וטען כי המפלגה עומדת על שבעה מנדטים משום שלא דאגה, לדבריו, לציבור בני התורה הספרדי. הוא הוסיף כי הלחצים נועדו להגדיל את כוחה האלקטורלי של ש"ס.
את תגובתו חתם בעקיצה לעבר אנשי ש"ס: "תודה לכם, אנשי ש"ס, שאתם עושים לנו את הקמפיין. הציבור רואה את ההתנהגות שלכם – וצבע שחור רק תלך ותתחזק".