0%

תיעוד: הפרויקטור בביקור פתע בבתי הכנסת

פרוייקטור הקורונה פרופ' רוני גמזו סייר בבתי הכנסת "אנו בוחנים בשטח את ההגבלות. הציבור ראוי להערכה על הציות וההקפדה"

יוסי ויזל
7 תגובות
תיעוד: הפרויקטור בביקור פתע בבתי הכנסת

פרופ' רוני גמזו, שמונה כפרוייקטור מיוחד למאבק בנגיף הקורונה ערך הערב (ד') סיור בבתי כנסת כדי לעמוד מקרוב אחר אופן יישום ההנחיות ובחינתם. "כפי שהצהרתי, אני מגיע לשטח כדי לבחון את ההגבלות, ואת יישומן תוך שיח עם הציבור.

קשה לכל אחד מאיתנו לראות בתשעה באב מניינים מצומצמים, ואנשים הנאלצים לשבת על שרפרף נמוך במזג האויר המכביד, אבל זהו צו השעה והאחריות שלנו לדאוג לבריאות ציבור המתפללים והאזרחים בכלל"

פרופ' גמזו פתח את הסיור בקרית אונו משם המשיך לגבעת שמואל ולבני-ברק. הוא שוחח עם המתפללים והגבאים, ושמע על האתגרים מולם הם מתמודדים בניסיון לשמור על ההנחיות.

פרופ' גמזו ציין כי הציבור ראוי להערכה על הציות, והוסיף כי "הקפדה מחמירה עכשיו תסייע לנו להשאיר את בתי-הכנסת פתוחים בימים הנוראים ובחגי תשרי".

תיעוד: הפרויקטור בביקור פתע בבתי הכנסת
תיעוד: הפרויקטור בביקור פתע בבתי הכנסת 1

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture