0%
צפו

תלמידי ישיבת חומש נחסמו בדרך לקריאת מגילה

כמאה תלמידים ומשפחות הישיבה נמצאים כעת במחסום שהוקם בדרך לחומש. התלמידים מקיימים את קריאת המגילה ופתחו בריקודים

מערכת המחדש
אין תגובות
תלמידי ישיבת חומש נחסמו בדרך לקריאת מגילה

לראשונה מאז ההתנתקות – תלמידי ישיבת חומש נחסמו בדרך לקריאת מגילה.

ישיבת חומש: "מי יודע אם לעת כזאת הגיעו אנשי ימין לממשלה, אולי הפעם הם יעשו ונהפוכו ויצטרפו אלינו לשמח את עם ישראל בארץ ישראל!

"אנחנו לא נוותר על חומש ועל שמחת פורים בחומש!"

כמאה תלמידים ומשפחות הישיבה נמצאים כעת במחסום שהוקם בדרך לחומש.
התלמידים שמקיימים את קריאת המגילה בישיבה כבר למעלה מ15 שנים, נסעו כעת במטרה להגיע למקום, אולם כוחות משטרה וצבא חסמו את דרכם.

תלמידי הישיבה חלקו לחיילים במקום משלוחי מנות והבהירו שלא ייתנו לגורמי ממשלה ליצור חיץ והפרדה בין החיילים לבינם.

מישיבת חומש נמסר:
אנחנו מבטיחים שבימי הפורים האלה נעשה כל שביכולתנו לשמח את עם ישראל שתומך בנו לכל אורך הדרך ולקיים את שמחת החג בחומש.
המחסום החדש הזה שהוקם כדי להתיש אותנו ולייאש אותנו הוא הפעם הראשונה מאז ההתנתקות שהדרך לצפון השומרון נחסמת ליהודים. מי יודע אם לעת כזאת הגיעו אנשי ימין לממשלה, אולי הפעם הם יעשו ונהפוכו ויצטרפו אלינו לשמח את עם ישראל בארץ ישראל!

[fvplayer id="10412"]

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?