0%
לקיים בנו חכמי ישראל

מרן ראש הישיבה ישאר בשבת ב'מעיני הישועה'

מרן ראש הישיבה הגר"ג אדלשטין ממשיך את סדר יומו בחדרו בבית החולים מעיני הישועה שם ישאר לאשפוז בשבת הקרובה פרשת מטות, אתמול פונה מרן שליט"א לאחר אירוע לב קל ונשקל האם לבצע הליך צנתור

מערכת המחדש
אין תגובות
מרן ראש הישיבה הגרי"ג אדלשטין עם תלמיד צילום: יעקב כהן/ פלאש90

לקיים בנו חכמי ישראל: מרן רשכבה"ג הגאון רבי גרשון אדלשטיין אושפז אתמול בבית החולים 'מעיני הישועה' בבני ברק לאחר שפונה מביתו ברחוב ראב"ד בבני ברק.

בבדיקות בבית החולים 'מעיני הישועה' התברר כי גדול הדור מרן שליט"א עבר אירוע לבבי קל, ונשקלת האפשרות לביצוע צנתור, אם כי בשלב זה לא הוחלט אם לבצע את ההליך בשל גילו המופלג בלע"ר ואם אפשר בלעדיו בודאי שיעדיפו שלא לבצעו.

מרן שליט"א מקיים את סדר יומו בחדרו, עונה לשאלות דחופות ומקיים את התפילות, אם לא יהיה שינוי הרי שבשבת הקרובה ישאר לאשפוז והשגחה בבית החולים.

גורם בבית החולים סיפר ל'המחדש' כי מרן שליט"א מקיים את סדר היום ולומד ומתפלל, ומצבו מוגדר יציב וטוב.

"כמו בכל פעם שמנהיגי הדור היו מאושפזים – יש גורמים שמפיצים שמועות סרק כדי להלחיץ את הציבור. כמובן שיש להתפלל שיחזור לאיתנו אבל המצב יותר מיציב" מדגיש אחד מתלמידיו.

הציבור נקרא להעתיר בתפילה עבור הגאון רבי ירחמיאל גרשון בן מרים לרפואה שלמה בתוך שאר חולי עמו ישראל.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.