0%
בהוראת שר הביטחון

עד ההודעה החדשה לא יהיו כניסת מתפללים לקבר יוסף בשכם

שר הביטחון בני גנץ החליט כי עד להודעה חדשה לא יותרו ביקורים בקבר יוסף בשכם. במנהלת קבר יוסף עדכנו את הציבור והוסיפו: "אנחנו עוד נחזור לקבר יוסף"

מערכת המחדש
אין תגובות

מנהלת קבר יוסף הודיעו היום (ה') כי בהוראת שר הביטחון לא תותר כניסת ישראלים לקבר יוסף בשכם עד להודעה חדשה.

הדברים נאמרים על רקע התקופה הביטחונית המורכבת ופעילות צה"ל למיגור כיני הטרור שפועלות בערים הפלשתיניות.

בהודעה שפרסמה מנהלת הקבר נכתב: "בצער רב במערכת הביטחון ובהוראת שר הביטחון, עד ההודעה החדשה לא יהיו כניסת מתפללים לציונו של יוסף הצדיק בשכם" במנהלת התנצלו על העיכוב בעדכון המתפללים ואמרו: "מחילה שרק עכשיו מעדכנים" והוסיפו: "בתפילה לתקופה טובה יותר ובע"ה אנחנו עוד נחזור ליוסף הצדיק"

סגירת שערי קבר יוסף מגיעה על רקע ההתחממות הביטחונית בערים הפלשתיניות ופעילות צה"ל ברחבי יהודה ושומרון. כזכור, אתמול צה"ל פעל בצפון השומרון וכוח צה"ל הותקף בג'נין כשבסוף ההיתקלות נספרו ארבעה מחבלים הרוגים בינהם אחיו של המחבל מהפיגוע בדיזינגוף.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.