0%
בצעד חריג

המתיחות בדרום: בוטלה הופעה שהייתה אמורה להתקיים הערב בשדרות

הופעתו של הזמר חנן בן ארי שהייתה אמורה להתקיים הערב בשדרות בוטלה בעקבות המצב הביטחוני | ההחלטה התקבלה על ידי צה"ל בהתייעצות עם עיריית שדרות ויצויין שאין כל שינוי בהנחיות לעורף

יוסי ברקוביץ
6 תגובות
כיפת ברזל. צילום: יונתן זינדל / פלאש 90

הופעתו של הזמר חנן בן ארי שתוכננה להתקיים הערב (ראשון) בעיר שדרות בוטלה, בעקבות המתיחות הביטחונית והחשש מירי רקטות לעבר העיר כפי שקרה בשבוע האחרון.

ההחלטה התקבלה בהתאם להערכת המצב על ידי פיקוד הדרום ופיקוד העורף בהתייעצות עם עיריית שדרות על מנת לנקוט במשנה זהירות, ומהגורמים הרשמיים נמסר כי אין כל שינוי בהנחיות לעורף.

בהודעה שפרסמה עיריית שדרות לתושבים נכתב: "בימים האחרונים שגרתנו הופרה על ידי ארגוני הטרור, בית נפגע ותושבים נפצעו ונזקקו לטיפול רפואי. אנו נמצאים בימים מתוחים מבחינה ביטחונית ולכן, עם כל הרצון הגדול שלנו לחגוג את פסח עם האמן המצוין חנן בן ארי במופע באצטדיון העירוני, הנחה אותנו מפקד פיקוד הדרום, האלוף אליעזר טולדנו, שלא לקיים את המופע על מנת לנקוט במשנה זהירות".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.